Preko Optime se ne učitavaju stranice

Charmed Email

Molio bih korisnike Optima telekoma da probaju učitati gornju stranicu. Ja preko Optime ne mogu. Tele2 mob učitava bez problema. T-com korisnici učitavaju. Recite mi šta raditi s ovon Optimon?!? Totalno je u ■■■■■. Jučer nisan ima net 5 sati a oni kažu da buden strpljiv. Reći ću ja njima da oni budu strpljivi kad dobijen račun!!

Da pogodim, jučer si selio stranicu sa jednog hostinga na drugi, pa si mijenjao name servere ?

Tema prebačena u odgovarajući forum.

Normalno otvaram stranicu i imam optimu ali ide sve preko njihovih optičkih kablova ne preko T-Com-ovih.

To nije moja stranica pa je ne mogu seliti.
Sad je i ja otvaram i to mi je bitno, ali kad sam otvarao temu nije bila dostupna preko Optime, a preko Tele2 i T-coma se učitavala normalno.
Štaviše jučer nije radija ni ping ni traceroute same domene a ni pripadajuće IP adrese.
Kako kažem sad je sve OK.

Sad ne učitava ni
http://www.www.profitableadverts.com/
kojeg je jutros učitava. Ja mislin da Optima telekom treba minjati kadar. Oprema in je navodno dobra. To je ko ono - imaš konkord a voziš ga po cesti ko fiću. Il, ako ne ide u javnoj kući triba minjati kurve a ne krevete.

https://reporting.samknows.com/reportcard/html/17396/2013030120130331/04dca332fc0b0baef841036a4917b368

Evo kako radi moja veza na Optimi.

Ne kažem da je to ali ako se netko zakačio na tvoj wireless…

Kazna za ilegalni download: Gubitak interneta ili sporija veza! > Dalmacija News

Ne virujen, a i da je meni ne smeta. Volin podiliti a dugo vrimena mi je bija otvoren bez lozinke. Svako se spaja. Bez obzira ko radi preko moje mreže ja ili drugi pogledajte najdonji dijagram o gubitku paketa. Ide i do jedne četvrtine.

U zadnje vrime iman puno grešaka Bad Gateway i Gateway time out. DNS-cache im je u ■■■■■!! Zadnji put kad san priča sa podrškon kažu da san na liniji koja ima generalne probleme. A nisu se sitili smanjiti račun zbog loše usluge.

https://majesticrown.com/
Jel iko od vas učitava ovu stranicu bez obzira na kojoj ste mreži?

Evo da oživim temu.
07.08 u 7 sati ujutro su mi minjani nameserveri na jednoj domeni. Novi server su korisnici T-coma vidjeli iza podne, a ja preko Optime iza 23 sata sam imao stari server. Ujutro 08.08 oko 8 sati sam vidio novi server. Neznan u koju je uru po noći malo razdrman dns cache jer san bija u krevetu. Ne čini li vam se malo predugo čekanje na prikazivanje realnog stanja na internetu?

koristi www.opendns.com

Opet bih o Optimi. Ne o njihovoj kvaliteti koja je loša već o odnosima prema mušterijama. Kad spominjem kvalitetu loša je al za te novce je prihvatljiva. Nedavno su me pitali jesam li zadovoljan. Rekao sam da jesam jer stvarno šta možeš očekivati za tako nisku cijenu koju oni imaju? Koliko para -toliko muzike!!
Želim nešto reći o njihovom odnosu prema mušterijama. Prvo šta upada u oči - njihovo stalno i bezrazložno zivkanje s raznim upitima i njihovo recitiranje podataka o nekakvim nesuvislim paketima. Grozni su!! Zivkaju svako malo i to kad si u najvećem poslu a nemožeš ih se riješiti. Tema - nesuvisli paketi!! Ne samo da me zovu ljudi već i njihovi automati koji me upozoravaju na povećanu potrošnju. Jeba te, a šta san ja ovca pa da neznan da san više potrošija.
Ali šlag na kraju - interesiram se jednom za povećanje brzine neta na 10Mbps. Odgovor - to je samo za korisnike naših nesuvislih paketa i onda dođe epsko recitiranje podataka o tim nesuvislim paketima. Dakle njihovi korisnici su oni koji imaju nesuvisle pakete a ja koji sam godimana kod njih od prije tih paketa - ja san kurvin sin koji ne može dobiti ništa od njih!! Ja mislin da ću ići na H1 koji je još nekvalitetnii od Optime. Optima nema trunke morala!!

Neznam gdje si u Dalmaciji, ali ako imaš mogućnost optičke mreže moja ti je preporuka metronet. Tcom ima također kvalitetnu vezu, ali opet kao kaj si reko koliko para toliko muzike, preskupi su… Ja sam na metronetu već neko vrijeme, i lovim u dobrim danima 100/100.

Isto koristim Optimu niti mene ne zovu niti imam ikakvih problema, ja njih zovem da se informiram i ljubazni su do sada