Preoporuka za skadišni program s Woo podrškom, sinkronizacija itd

Imam klijenta koji želi web shop. Naravno Woo.

Ima trenutno neke pos aparate od Monrija. Thor.

WSpay ima online woo modul za kratičnu naplatu.

No treba nam konekcija za sinkronizaciju artikala.

Da li netko ima prepouku za neki skladišni program koji to ima sve, ili veći dio.

Hvala

Našao sam ovo:
https://e-racuni.com/hrracuni/

da li je to išta?

Rekao da Pantheon je super, no u HR zovem par sati nitko se ne javlja ni na prodaju ni na podršku.
Totalno suprotno od Slovenije.
S njima pozitivno iskustvo novo ovo u HR, ako satima se nitko ne javlja pa kako da preporučim to klijentu?

Pa thor ima mogucnost spajanja preko apija ili putem csv datoteke koja se uploada na ftp server. Nazovi monri pa ih slobodno upitaj za dokumentaciju

Da, nakon cjelodnevnog razgovora i šaltanja sa Monri.hr na wspay monri vamo tamo, 5-6 različitih brojeva su mi dali.
Javio se jedan gospodin povratno koji mi je poslao inicijalnu dokumentaciju API i opcije FTP.

To je info dokumentcija za detalje treba više detalja, kako zapravo ostvariti tu konekciju.

Da li si radio tako nešto?

Probao bi spojiti ako ništa barem ažuriranje cijena i količina na shopu dakle THOR>shop.

A onda se zabavljao i ostalim opcijama, dakle povratne informacije.

Ovo sa FTPom dakle on sprema na neku lokaciju koja se definira, CSV fajl, a onda ja sa strane dućana složim skriptu, da dohvaća i ažurira?

Da , ja sam radio sinkronizaciju samo cijena i kolicina preko csva ali za shopify i to sve radi super. Znaci ti trebas samo podesiti ftp server i u postavkama od thora staviti koliko cesto da se uploada csv file i naravno postavke od ftpa.

Ako ces spajati woo pogledaj wp all import plugin koji ti omogucava da radi import filea iz ftp servera ( Import From External Source or Use Existing File - WP All Import )