Preporuka za Adsens alternativu

Dragi forumaši,
Skoro sam naišao na vaš forum, i vidim da stvarno ima dobrog sadržaja, pa bih htio od vas jedan savjet. Imam jedan mali sajt i htio bih da na njega postavim reklame. Kod Adsensa nisam prošao, obrazloženje je bilo da jezik sajta nije podržan. Pokušao sam reklame jedne domaće mreže da postavim, ali nisam bio zadovoljan samim reklama. Sve nekakvi lažni sajtovi, koji prodaju nekakva čajeve i slično, koje preporučuju doktori koji ne postoje. Nisam želio da usmjeravam korisnike na takav sadržaj. Da li biste mogli da mi preporučite nekakvu alternativu Adsensu, ali da se reklamiraju stvarni sajtovi i proizvodi, a ne nešto ovako (https://1ba.diatea.cc/). Hvala unaprijed :slight_smile:

1 Like

Znači još jedan razočarani korisnik MonadPluga :grin:

nativemedia ima iste lpove kao monadplug

Šta preporučujete onda drugari?

kakve lopove?

nativemedia, adnow… neki koriste i mgid, mada ja imam losija isksutva s njma (slaba mi zarada)

lpove, LPove, landing pageove

Prijavio sam se danas na adnow, pa ćemo vidjeti sutra šta kažu. Volio bih nešto ne napadno. Reklame koje se otprilike uklope u sadržaj, vode na nekakve blogove i sajtove, sa pravim domenima, sa pravim sadržajem. Ne tražim mnogo :smiley: Ili nekakav afilate, da lupim baner, pa kada prođe prođe.

hahaha reko’ lapsus sigurno

Neces naci tako nesto… vidi s google adsense sta moze, ali ove ostale su bas ovo sto ti ne volis… il su reklame takve i donose zaradu, ili nisu i nema zarade od njih jbg

Probaj sa luponmedia

Svi imaju takve reklame nativemedia, mgid, adnow…

To onda znači da u suštini Adsens nema pravu alternativu.

1 Like

Hvala, vidjeću da istražim

Hvala na savjetima, nešto ćemo skontati

Koliko imaš posjeta mjesečno?

Sitno brojim. U martu do sada 2.304 korisnika, 5.221 sesija i 33.642 pregleda stranica. Prošli mjeseci su bili lošiji :slight_smile: Nemam nekakav plan da se obogatim. Kada bih na godišnjem nivou pokrio hosting i domen, bilo bi super. U svakom slučaju hvala svima na savjetima.

Nemoj da se uvrijediš ali sa tom posjetom nisi u stanju da biraš, čak i neki od ovi te neće prihvatiti. Na mgid treba oko 3k dnevno(bar tako piše).

Tu su ti ista s*anja - Baba Vanga i sl., uglavnom kao i kod ovih što si već probao.

1 Like

Ne brini bratac. Ovdje sam došao po savjete i svaki savjet je dobar. Nisam se do sada bavio sa reklamama, tako da nisam u potpunosti upućen

1 Like

Ja sam imao sajt na EN i DE i to mi se desavalo. Moras nekoliko puta prijavljivati dok ne prodjes.

Tako je i kod mene proslo.

Hvala, pokušao sam više puta (4-5), na kraju su me blokirali i rekli da ne mogu više pokušavati do 12. maja :slight_smile: