Preporuka za novi VPS

Pozdrav
Imam VPS server sa:

Bandwidth 400 GB
Disk Space 20 GB
Memory 1 GB
VSwap 1 GB
Operating System CentOS 6 x64
IPv4 Address 1
Disk Space 20 GB
VPS Control Panel
cPanel

I plačam ga 230kn mjesečno i sa uslugom sam super zadovoljan ali sa samim serverom nisam nikako, stalno neki problemi, ili pada mysql, ili neradi webmail/cpanel, ili mi se bandwidth nenormalno puni…uglavnom stalno nest pa bi se prebacio na drugi server i treba mi preporuka gdje, nebitno dal je cijena malo veca, manja ili ista ali da sve radi kako treba.

hetzner.de, za duplo manje para ces dobiti duplo jaci vps…

nesto jaci mi ni netreba, to mi ne gori toliko ali mi treba da radi dan i noc bez da dođem na portal kad ono pogreške neke, poludim kad to vidim pa me samo zanima dal na tom hetzner-u nemaš problema?

s hardwareom nemas problema, samo moras znati da oni softwaresku podrušku ne pružaju, imaš odličan panel za administriranje vps-om kao i za domene, ali oni ti nece provjeravati sta je uzrok moguce nedostupnosti vps-a pri opterecenju.

Također moraš znati da cpanel placas dodatno kao i ostali software koji nije besplatan, sam podesavas masinu i oni s tim nemaju veze.

Kod njih vec imam masine oko 2,5 godine i nikad niti jednog problema, nekad sam imao vps-ove, a sad imam jedan dedi i jedan vps. Nikad mi se nije desilo da je server bio nedostupan zbog hardwarskog problema

e zahvaljujem, vidjet cu onda da kod njih prebacim iako ce mi vjerojatno trebat neki suradnik ko se duže bavi time i ima više iskustva od mene sta se tice servera i upravljanja

Pogledaj ovdje: Balkan Hosting Main Page
Ja koristim kod njih VPS i zadovoljan sam.
2GB RAM
500 GB HDD
I neograniceni protok. Za 10€ mjesecno. Gdje ces bolje i jeftinije? Podrska je na nivou :slight_smile:

Ja bih preporučio prodhosting.net, ako pronadješ nešto zanimljivo kod njih a da ti odgovara slobodno me kontaktiraj i mogu ti odgovoriti na sva pitanja i pomoći ako bude nešto trebalo. Pozdrav. :slight_smile:

Empire Hosting.

Dale otuda je pravi ekspert i sa podrskom ces biti prezadovoljan.

Moja preporuka ide BSP Hostingu. Imaju dosta povoljne VPS pakete i fully managed podršku.

IceBlueHost :srce:

Hvala na preporuci! :slight_smile:

knownhost.com

Btw, iceblue host je katastrofa, podrska toliko nema pojma da je to frapantno, cekao sam ceo 1 dan da mi prebace site i oni mi na kraju kazu da ne znaju. Uzas!!!

Jedni od najboljih imam par vps-a kod njih podrska je uvjek tu, neku noc oko 2-3 uzmem vps i dobio za par minuta i jos preko tiketa pisali.

Hosting, VPS, Domains, Shared Hosting, VDS, Virtual Private Servers, Dedicated Servers, Virtual Dedicated Servers

Ima i kupon od -50 % za odredene vps servere.

Ima li tko kakvo iskustvo sa ovim provajderina?
ArionVPS - Xen VPS Hosting

Smrdi li na overseling?

[quote=“Balegar”]Ima li tko kakvo iskustvo sa ovim provajderina?
ArionVPS - Xen VPS Hosting

Smrdi li na overseling?[/quote]

Smrdi na burst.net :slight_smile:

LOL :smiley: :smiley:

Dedicated Root-Server und Webserver mieten — webtropia nećeš zažalit

Ovi su meni pravo losi, moje misljenje.

  1. Podrska samo preko dana.
  2. Cpu load mi se ponjao do 50, prosjek je bio uvjek oko 25
    Jos sam imao 3 procesora i 3 GB rama.

Ja koristim Berman Hosting cirka jedno mjesec dana. Za njih mogu reći da su iznimno povoljni, pouzdani, brzi. Do sad nikakvih problema, a i čuo sam uglavnom dobre komentare na stranim forumima. Imaju 1Gbps protok podataka (dodatnih 5 USD). Uglavnom meni dobro. Ako netko želi za prvi mjesec evo Vam “Coupon Code” sa 25% popusta koji se unosi prilikom plaćanja: WRLD-SPECIAL25