Radi se jedan ozbiljan web shop za firmu sa dosta maloprodaja, nisu do sada pristupni na web. Propust.
Treba mi prijedlog za server dobar VPS možda, apsolutno managed, i sa tel podrškom ili podšrkom koja brzo odgovara.
Dakle pouzdanost i dobra osnova, s mogučnošću proširivanja resursa.
Shop se bazira na Wordpressu.
VPS ne shared. Te provjerene firme s dužom povijesti postojanja na tržištu.
Lokacije dućana su u Srbiji, pa prema tome i server tamo.
Hvala
1 Like
Sceko
veljača 2025 12:25 27
2
Pozdrav,
Ja imam kod mcloud.rs podrška im je dobra. Takođe, vidi i mint.rs oni da znam nude isto u Srbiji, a bilo bi dobro da provjeriš i ponudu kod plus.rs .
Koju god da odlučiš od njih ne bi trebalo da imaš problem. Uglavnom ljudi u 99.9% slučajeva imaju problem da podese server i ono što koriste na njemu.
Goci
veljača 2025 13:28 27
3
Moja ti je preporuka jedan od vodećih u Srbiji unlimited.rs
Goci:
unlimited.rs
Pitam sam sada na plus.rs
Plus.hr mi je poznat to je isto, za VPS; i onda povrh cijene još održavanje.
NO za tu cijenu dobije se na Hezner 8 jezgri i 64GB minimalno.
I uz to ne moram se brinuti o ničemu.
Neka latencija što je u Njemačkoj jedino me muči da li to puno znači?
Amadex
veljača 2025 15:24 27
5
Koji ti je budžet za ovo? Specifikacije? Mogu ti ponuditi uslugu managed servera u Srbiji, Rumuniji i Bugarskoj.
Piši na [email protected]
pablo
veljača 2025 06:05 28
7
Zbog čega može biti da je ova spectra tako jeftina? Čak i Dedicated serveri počinju od 49€ za 32gb itd.
Ok, samo reci kojoj firmi plaćam, ne želi ništa preko nikoga privatno super server sve 5 za 50€.
Budget je dostatan ako je usluga dobra, dakle to nije toliki problem.
Trebam kvalitetnu uslugu i garanciju a onda nakon toga ponudu i onda idemo.
Nemam pojma, kod njih imam 1 VPS i 2 dedi servera preko dvije godine. Sve radi super odlicno. Otvorio sam 1 ticket u dvije godine i to ne radi servera vec radi placanja. Serveri se nalaze u Amsterdamu.