Preporuka za server u Srbiji za web shop

Radi se jedan ozbiljan web shop za firmu sa dosta maloprodaja, nisu do sada pristupni na web. Propust.

Treba mi prijedlog za server dobar VPS možda, apsolutno managed, i sa tel podrškom ili podšrkom koja brzo odgovara.

Dakle pouzdanost i dobra osnova, s mogučnošću proširivanja resursa.
Shop se bazira na Wordpressu.

VPS ne shared. Te provjerene firme s dužom povijesti postojanja na tržištu.

Lokacije dućana su u Srbiji, pa prema tome i server tamo.

Hvala

1 Like

Pozdrav,

Ja imam kod mcloud.rs podrška im je dobra. Takođe, vidi i mint.rs oni da znam nude isto u Srbiji, a bilo bi dobro da provjeriš i ponudu kod plus.rs.

Koju god da odlučiš od njih ne bi trebalo da imaš problem. Uglavnom ljudi u 99.9% slučajeva imaju problem da podese server i ono što koriste na njemu.

Moja ti je preporuka jedan od vodećih u Srbiji unlimited.rs

Pitam sam sada na plus.rs

Plus.hr mi je poznat to je isto, za VPS; i onda povrh cijene još održavanje.

NO za tu cijenu dobije se na Hezner 8 jezgri i 64GB minimalno.

I uz to ne moram se brinuti o ničemu.

Neka latencija što je u Njemačkoj jedino me muči da li to puno znači?

Koji ti je budžet za ovo? Specifikacije? Mogu ti ponuditi uslugu managed servera u Srbiji, Rumuniji i Bugarskoj.

Piši na [email protected]

Zbog čega može biti da je ova spectra tako jeftina? Čak i Dedicated serveri počinju od 49€ za 32gb itd. :thinking:

Ok, samo reci kojoj firmi plaćam, ne želi ništa preko nikoga privatno super server sve 5 za 50€.

Budget je dostatan ako je usluga dobra, dakle to nije toliki problem.
Trebam kvalitetnu uslugu i garanciju a onda nakon toga ponudu i onda idemo.

Nemam pojma, kod njih imam 1 VPS i 2 dedi servera preko dvije godine. Sve radi super odlicno. Otvorio sam 1 ticket u dvije godine i to ne radi servera vec radi placanja. Serveri se nalaze u Amsterdamu.