Preporuka za WP builder

Planiram novi projekt i prvi put bi koristio page builder pa ako netko može preporučiti neki iz vlastitog iskustva. Poželjno je da podržava WooCommerce.
Nisam developer. Naravno da sam pročitao što se sve nudi ali sve to slično. Platio bi do 100$ godišnje

Po mom skromnom mišljenju Elementor je najbolji, većinu toga može da završi i u besplatnoj verziji. Uzmi sebi neku dobru temu, koja podržava woocommerce i polagano.

ja mislim da se sada dosta stvari moze uraditi bez ikakvog buildera … gutenberg blokovi i neka block tema … cuda se mogu napraviti

1 Like

Nešto mi nikako nije sjeo FSE, čak šta više ne sviđa mi se ni pravac u kojem se WP razvija. Gdje se polagano odmiče od dobrog starog PHP-a.

Pokušaj isprobati Spectra blokove. Brzi su ,dobro izgledaju i iako su imali dosta grešaka na početku sada je to dosta dobro sređeno.

Sada uređuju i Pro verziju.
To su bivši UAG blokovi koje i ja koristim i sada prelazim na najnovije.
Međutim ne sviđa mi se Spectra tema koja se pojavila a prati neke WP trendove za koje još uvijek nema puno interesa.

Ja sam si prije pola godine uzeo Brics Builder ultimate licencu za $200.

Pa si ti misli :wink:

Imam i Oxygen builder od prije ali mi nije nikad baš sjeo i nisam u njemu nešto ni radio previše. Ista firma koja njega radi izbacila je nedavno builder sličan Bricksu, zove se Breakdance koji isto nije loš ali imaju godišnju pretplatu za čini mi se $150.

Bricks Builder mi je nekako se više svidio i ne plaća mi se svake godine za software (jebiga, old school sam :wink: ). Kreira kratak, jasan, čist kod, brze stranice i ima meni logičan pristup slaganju stranice. Za razliku od marketinški nahvaljenih buildera poput Divi-a ili Elementora, Brics radi jako dobro svoj posao a ne hvališe se okolo bez temelja.

Ako nekog zanima kako izgleda i što se može nek pogleda: