Prepravka joomla 1.5 plugin-a za joomla 2.5

Dok sam koristio Joomlu 1.5 imao sa plugin koji je ubacivao nasumičnu sliku u članke. Da bi se slika pojavila nije trebalo dodavati nikakve tagove. Samo se u pluginu izaberu kategorije, mjesto gdje će se slika pojaviti i source folder.

Nažalost takav plugin ne mogu naći za joomlu 2.5, a treba mi.
Probao sam ga sam prepraviti, al mi baš ne ide jer je moje poznavanje php-a vrlo malo. Koliko ja vidim največi problem je u tome što Joomla 2.5 nema više sekcije i kategorije, nego samo kategorije, pa treba podesiti kako se te vrijednosti pozivaju iz baze. U pitanju je samo 2-3 stranice koda i mislim da to ne bi trebalo biti neki veliki problem osobi koja zna šta treba uraditi.

Molim one koji misle da ovo mogu uraditi da mi se jave na PM. Interesuje me cijena za ovaj poslić. Na email šaljem plugin za Joomlu 1.5

Hvala

Mene zanima taj plugin, a vjerujem da bi ga mogao prepraviti. Za koji iznos teško mi je procjeniti, nebi želio neku cifru odvaliti, a na kraju da to ne uspijem napraviti. Vjerujem da ti imaš neki prijedlog koliko bi mogao izdvojiti, il bi dogovorili neku drugu uslugu.

Ako želiš možeš plugin poslati na [email protected] , pa ćak i verziju koju si sam pokušao modificirati.


Copyright © 2022 WM Forum - AboutContact