Prestashop i obračun poreza

S kolegom razmišljam o pokretanju online shopa radilo bi se o posredničkoj prodaji pa me zanima da li postoji neki gotov modul za prestashop koji bi porez obračunavao samo na posredničku naknadu i tako to prezentirao na računu.
Primjer: proizvod košta 100kn,naša provizija (usluga posredništva) je 10kn i na tih 10kn se obračuna 25% i to se prikaže na računu. Presta bi morala prikazivati punu cijenu s uključenom provizijom i porezom,dakle 112,5kn no na računu bi jasno trebalo stajati kolika je provizija i koliki je pdv obračunat na to.
Ima nešto gotovo ili ako netko to može naraviti neka ponudi neku cijenu pa ćemo razmisliti.

Kompliciraš. To da li si ti posrednik ili ne nikoga ne zanima. Imaš obrt, doo ili jdoo za trgovinu? Imaš svoj porizvod nabavljaš po određenoj cijeni, na tu cijenu staviš svoju maržu. Platiš, proizvod, prodaš proizvod, ralika je tvoja provizija, na tu proviziju platiš PDV i svi sretni i zadovoljni. Na računu stoji 112,5 kuna, od toga PDV x.xx kuna i to je to. Ti na kraju svakako plačaš PDV na tu razliku između 100 kuna i 112,5 kuna. Jer ti je nabava predmeta za prodaju trošak koji ulazi u poslovanje i na njega kao takvog ne plačaš PDV. To je barem koliko ja znam. Najbolje ti je sjesti s knjigovođom i vidjeti.

A ako baš hoćeš to što si napisao, sjedneš za komp i u roku 3-4 sata to napišeš sam, ajde za 8 ako ne poznaš sustav.