Prevara, one xoin?

Ovo će bit malo zbrčkan sastavi koji je vapaj za pomoć. Ne znam jesam li na ora om mjestu ovu temu pokrenula, ali pošto mi je krv u glavu udarila ne razmišljam razborito.Moj tata koji je nedavno uložio u One coin me sad zove da njegovi agenti,ne znam stručni naziv, traže svaka tri mjeseca broj računa, potvrdu na engleskom, i račun vode, struje na adresi prebivališta. Wtf? Ja ne znam više kako njemu dokazati da to sve smrdi. Ima li tko molim vas provjereno informaciju, nešto konkretno što bi ja njemu mogla reć kako bi prekinuo s njima sve odnose?

Sve tsto je potrebno napraviti je potici na:

I ako tamo coina nema onda je sansa da je scam 99.99999999%
Sto neznaci da tvoj tata nemoze zaraditi masne pare s tim, samo mora zahebat kakvih 5-10 ljudi, odnosno sto vise ljudi nahebe u taj system to vise zaradi.

P.S. na ovoj stranici gore ima preko 1000 coinova, 90% ce ih propast, pa sad zamisli koje su sanse onom koji nije izlistan.

To ni nije kriptovaluta, ne zasniva se na blockchainu nego na naivnosti njegovih korisnika, cisti MLM.


Ma neka on zarađuje, njegova stvar ako je krenuo u to. Nije mi jasno što će im njegov iban, računi sa kućne adrese, tj prebivališta. To mi nema veze jedno s drugim. Jel netko zna nešto više o tome?
Svakako, hvala na prethodnim info

Pa ja da pokrenem scam velike prirode uzeo bi takodjer sve podatke, nikad neznas kad ces ih zatrebat da opet nekog zahebes… Svi koji su u tome zavredjuju da budu zahebani na najaci moguci nacin…

Prijevara na najjace. Jbg. starcima se neke stvari ne mogu objasniti i onda kad krene, problemi s njima na najjace.

To se zove KYC, svi ozbiljni (a i neozbiljni to traze)