Prevod sajta

Npr. sada imam sajt koji je na maternjem jeziku,e sada me zanima kako da napravim gumb na koji ce mo kliknuti i otvorice se isti web sajt samo preveden na engleski?

bila je nedavno rasprava na forumu o multijezičnosti i da te odmah razočaram to je puno kompleksniji problem nego li se iz načina na koji si napisao pitanje može zaključiti kako ga ti zamišljaš. A da bi ti mogli pomoći moraš nam reći što si koristio sve (HTML,PHP,Java,MySql,Postgresql?), možda neki link dati, kako su ti organizirane tablice, puno više detalja…

Da se to i samo sa HTML-om napraviti sam moraš imaat finu strukturu sajta na serveru (fino organizirane HTML stranice), no definitivno je to puno lakše ak koristiš bazu i neki serverski jezik. Dakle imaš folder sa nazivom tvog materinjeg jezika sranice u kojem su sve tvoje stranice isto vrijedi i za druge jezike. Najednostavnije radi tržilica i održavanja.

Dakle sve se opet svodi na uporabu nekog CMS sustava danas se nekako nemože bez njega.

Možda bi ti ovo bilo najjednostavnije:
http://translate.google.com/translate_tools

Hvala Vam!
Jednostavnije mi je bilo da platim ljudima pa sam to i uradio. :slight_smile:

gtranslate.net
za koji cms ti treba sve zavisi a lako je napraviti i kod manje više lako je , bolje nego plaćat

Ako zelis pravilno preveden statican sajt - najbolje ti je platiti. Ako trazis neku skriptu, za WP postoji besplatan plugin koji to radi :).


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja