Pozdrav ljudi, ja sam novi na ovom forumu. Registrovao sam se u nadi da cu pronaci nekoga kome je potreban kvalitetan prevodioc sa engleskog na bosanski,htvatski ili srpski jezik. Pisem clanke iz svega sto je vezano za tehnologiju,ali mogu se snaci i u prevodu raznih vrsta tekstova. Posto sam tek registrovan clan, volio bih da mi kazete kako se krecu cijene clanaka, i da li ovdje ima ljudi koji mi mogu ponudit da pisem za njihov web ili nesto slicno.
Lijep pozdrav!
Refresh!
Odradio sam vec jedan poveci tekst o programiranju cca. 2200 rijeci,nije bilo primjedbi,nastavicu saradnju,ali posto imam dovoljno vremena mogu raditi i jos nesto pored toga.
Javite se u inboxako ste zainteresovani!
Preveo odlicno dva duza teksta i svakako preporuka uz kvalitetu svaka pohvala ide i za brzinu.
Refresh!
Refresh,eto odlucio sam da vam ovde i cijenu napisem…
2.5e za 500 rijeci.Svakakva vrsta dogovora je moguca,kao i dugorocne saradnje.
LP
Jos jednom preporuka, momak bas brzo isporucuje tekstove i kvalitetni su. Javite mu se pa nek vam posalje prijevode da ne bude da pricam u prazno.
Refresh!
Refresh,odradjene jos dvije saradnje!
Refresh!
refresh
Odradjene jos neke saradnje,refresh!
Refresh!
Cijena na 500 rijeci 2.5e, moze se korigovati cijena nije nikakav problem, narocito ako nudite dugorocne saradnje!Javite se na pm!
Refresh!
Refresh!
Odradjeno jos par saradnji, jedna jos traje.
Cijena na 500 rijeci i dalje 2.5e, moguce dugorocne saradnje i mijenjanje cijena…
Fresh!
Refresh!
Prevođenje tekstova i clanaka sa engleskog,500 rijeci 2.5e. Moguce nize cijene na dugorocne saradnje, moguc besplatni probni tekst do 100 rijeci, javite se na privatne poruke!
Refresh