Prijava za admina za fb grupu

…dali netko zna kad neka grupa na facebooku nema admina, kako se može prijaviti za istoga? Neka fora je bila prije da te članovi mogu prihvatiti ako se ne varam.

Mislim da svaka grupa ima admina ako se ne varam

e imo sam ja taj slucaj al to je grupa koja je bila stara 3 god i taj koji je vodio je otisao iz grupe i ja sam cisto slucajno naletio na tu grupu i pisalo je sastrane hocu li biti admin i ja sam stavio da hocu…
al mislim da ove nove grupe sto se otvaraju moraju imat nekog kao admina jel ak izades moras nekom dat admina dok je prije to bio opcionalna stavka

Može, može biti bez admina!

Znam da je prije moj frend “nekako” postao admin grupi koja nema admina…a sad sam ja naletio na jednu grupu bez admina…koja bi mi totalno dobro došla jer je moja niša :smile:

A valjda te grupe imaju samo po jednog admina…pa taj ostane nekim čudom bez facebook profila preko noći (zna se desiti) …a onda grupa ostane bez admina.

Nadao sam se i ja tako nekom gumbiću da postanem admin, hehe…nego posalo sam zahtjev da se učlanim u grupu i to je već xx dana u tijeku, jer me očito nemre nitko prihvatiti.
Hmmm…možda se ta opcija nudi samo postojećim članovima…