Prijavljivanje vise adsense racuna sa istog uredjaja

Pozdrav, naslov sam kaze sta me znaima, sta vi mislite o ovome? U pravilima pise da ne sme jedna osoba da ima vise racuna (to verovatno znaci isto ime i prezime i adresa). E mene zanima da li sa jedne IP adrese sme da se ulazi na vise racuna, jer mnogi od nas imaju vise racuna

Da …ngf…

Misliš vas u kući (na istoj IP adresi), ili “vas mutikaša” općenito? :smile: :o:

3 Likeova

Ja znam da meni brat nije dao nikako jer se isto prezivamo i ista je adresa xD, iako sam ih kontaktirao i rekli su da je u redu.

Možeš. Prijatelj i njegov brat imaju na istoj ip adresi. Kako oni kažu, nisu imali problema sa isplatama.

Imam drugare koji rade adsense, svi imamo racune, sad ako hoce neko da radi kod drugog da mu ne trazi stanje nego da se loguje na njegov, to je poenta price.

Ako jedan account dobije ban dobit ce i ostali nalogi koji su se povezivali ili se povezuju sa istog mrežnog uređaja koji ima svoju MAC adresu dok IP moze biti dinamican sto guglu ne predstavlja problem da vam dadne istovremeno banove na svim nalozima koji su se prijavljivali sa iste MAC adrese. Rizicno je da netko sa istog uredja prijavljuje na vise accounta na raznim IP adresama a kamoli da se sa jednog mreznog uredjaja logujes na vise naloga. To sta radis nije me briga, samo kazem onako kako stvari stoje.

2 Likeova

Hvala za misljenje i ja mislim isto kao i ti, iako znam za slucajeve da jedan covek koristi 4-5. Ali rizicno mi je to

Da li se ovdje misli pod “mrezni uredjaj” na povezivanje preko istog Router-a ili preko istog Racunara.
Na primjer, ako su dva racunara povezana na jedan router ili isti WIFI, a svaki racunar ima svoju MAC adresu