Prijedlog za poboljsanje foruma

Sta mislite ili sta misli gazda foruma da bude neki ko konkurs za teme da to budu tutorijali ili nesta slično pa da najbolja tri ili vise dobije novčanu nagradu. Palo mi je na pamet i da se teme odrede od gazde i da pobjedjuje ona sa najvise lajkova ali u obzir dolaze samo one teme koje na keyword planeru imaju vise od npr 200 mjesecno exact pretraga i da moze pobijedit ili bit medju onima koje dobijaju novcanu nadoknadu samo one teme koje se za exact pretragu nalaze na prvoj strani gugla. Mislim da bi ovo donijelo dosta dobrog forumu, dosta dobrog korisnicima, razvilo bi takmičarski duh, pokazalo bi seo vjestine učesnika u konkursu itd moze se i odrediti da tema tj prvi post startera teme ne smije biti kraci od toliko i toliko riječi.

1 Like

Ja predlažen da se forum financira iz državnog proračuna.

1 Like

Ko će da finansira to? Čisto sumnjam da će “gazda” da dadne novac za to. Jedino ako učesnici ne dadnu nešto novca za učešće. Takmičenje se uvijek može napraviti, a nagradu siguran sam neće dati vlasnici ovog foruma.

Pa naravno! I ja san na to mislija u svon “genijalnom” postu. Kad god se spomin ju novci triba najprije smisliti kako doći do njih.

Dobra ideja, 21x je dao dobar način finansiranja.

Klasicna prodaja unique clanaka :stuck_out_tongue: Moze se to i bez gazde hehehehe

:thumbsup: