Prijenos zvuka, live

Pozdrav,

zanima me koliko je izvedivo da se omogući live komunikacija s jednog klijent računala na drugi, putem weba naravno.
Od kuda uopće krenuti i koliko je kompleksno napraviti tako nešto?

Bojim se da to ne bi išlo bez da oba klijenta imaju instaliran nekakav softver lokalno.

Da dodam, projekt mi se čini odličan i moglo bi biti potencijalno puno love u njemu. Prilično jednostavna aplikacija bi mogla izbaciti tehnologiju koja se nije mjenjala godinama, a radi se o specijaliziranim uređajima čija vrijednost premašuje milijonske iznose…a sve može biti zamjenjeno sa web tehnologijom.

Firma koja se odlučila razvijati ovaj projekt je također top5 u hrvatskoj u toj niši, a mene su malo zatekli u području gdje nisam preveć iskusan (To im naravno nisam rekao xd) No ja sam uvijek voljan učiti nove stvari, ali u ovom slučaju bi mi dobro došla suradnja nekoga tko ima iskustva sa iphone aplikacijama, a bio bi poželjan i netko tko se kuži u taj prijenos zvuka. Ako bude bilo zainteresiranih, slobodno se javite na [email protected] (ne PM)
Također za suradnju ne morate biti extra stručnjaci u navedenim područjima, dovoljno je da možete uskočiti sa pomoći i dati smjernice. Naravno, i lova bi se podijelila prema datoj pomoći…više o načinu plaćanja ću poslati na mail zainteresiranima.

I molim vas bez “poštovani” i takve fore, just lets DO IT !! :slight_smile:

Kako kad dodjem na sexy chat (xd), sve vidim bez instalacija??
No ovdje može ići bez problema instalacija na klijenta koji šalje zvuk…dok oni koji primaju bi trebali biti neovisni o instalacijama.

Tamo je flash ako se ne varam (?)

Nemam pojma o tome ali imaš i ovaj WebRTC koji omogućava real time komunikaciju putem web browsera
bez ikakvih pluginova. Tehnologija je nova i podrška je slaba(chrome , mozila i opera). Nešto tipa peer to peer konekcije.
Ne znam dali ti moze ovo pomoc ali eto :smiley:
Evo ti video da vidiš https://www.youtube.com/watch?v=p2HzZkd2A40