Prilikom slanja za Youtube AdSense odbiju me

Pozdrav, treba mi neko ko ima iskustva oko yt. Imam racun koji ispunjava sve za monetizaciju, ali prilikom slanja za yt adsense odbiju me. Pa ako ima neko ko zna kako da to rijesim nek pise, bit ce pocascen naravno.

Jedino ako imamo super moci pa da zakljucimo.
Moras link da postavis, da bi moglo da se zakljuci sta je problem…

Stvar je u tome da ti samo misliš da ispunjavaš uvjete za monetizaciju, a možda čak i znaš da ne. :smiley: :o:

Pogledao sam kanal i evo, bas ovo sto uvazeni kolega @c3po kaze je problem. Sadrzaj nije tvoj, cak za ovaj sadrzaj mozes i da odgovaras ako autori istog vide i imaju volje.

1 Like

Za to da li cu odgovarati ili ne, i da li ima ko volje da me tjera za to, a mislim da nema, to je drugi par carapa. Ja sam pitao nesto drugo, jer sam imao odobreno na drugom youtube profilu i nisam nikad imao prpblema u 3-4 godine rada, a sadrzaj je bio isti i slican.

Ispunjavam uvjete, javio mi se covjek koji se razumije pa mi je pomogao.

Ja više ništa ne bi dodao. A taj koji ti se javio, razume se, al možda u popravku televizora.
0 dodate vrednosti, tuđi sadržaj, nikakva grafika, obična slika itd itd Razloga previše.

Postavi link tu pa možeš dobiti još neko mišljenje. Ako ne želiš, pošalji meni na pm.

Ne trazim od tebe da dodas nista bro, tako da relax i uzivaj.

Ispada da se ljutis na kolegu,sto je rekao istinu.

1 Like

Hahah evo brate preljutim se. Ne razumijem sto bi se ljutio na ikog ovdje?

Bas tako kradu tudje materijale i ubacuju robotske one glasove i posle kazu jutjub ih odbija a u stvari sve prevaranti

Boli ih istina druze svi bi preko tudjih ledja para malo im sto koriste popup i varaju oglasivace jos su poceli na jutjubu da kradu tudji sadrzaj a na jutjubu im to nece proci nikad

2 Likeova

Hahahaha :joy::joy::joy::joy: koji ste vi kraljevi sami sebi

Moze lock ovu temu @steelmaiden

Ja takve odmah prijavim. Već sutradan nema mog videa na njihovom kanalu.

Što je najžalosnije, znao sam prije kontaktirati osobu, tražiti da stavi Thanks to, ili slično, ALI ne. Radije će obrisati video, i dobiti strike…

Više se ne dopisujem sa njima. Odmah tražim YT da uradi što treba. Mislim da sam čak uključio opciju da YT algoritam sam pretražuje kopije i obavijesti me ako ih ima. Nisam siguran, ali kao da je bila ta opcija…

Ako sam ja to dobro shvatio

yt

Ima ta opcija jbg sa jutjubom nema zezancije tamo ako neces ozbiljno raditi i posteno neces ni uspjeti

1 Like

Sada tu opciju imaju YT kanali koji imaju monetizaciju,u opciji autorska prava prikazu ko je ukrao tvoj video ili da li se video poklapa sa tudjim i onda opcija kao slanje poruke i prijava za copy strike.Steta sto nema opcija da se postavi zarada.
Ja imam i na kanalima sa 500 i sa preko 1000 subsa kojima je ukljucena monetizacija.

Ljudi su ti lepo rekli sto jeste sto se ljutis?

Sto bih se ljutio? Ti svoj posao, ja svoj…