Prisluškivanje mobitela... mislim da nas slušaju 📵

Hmmm, pojasni. Kako mi zakon brojeva i zvonasta krivulja mogu pomoci?

369 su magicni brojevi. Svatko tko ih je istrazio to znade, ali ne u smislu u kojem ih se zloupotrebljuje slicno kos to se u drugom topicu koji sma otvorio:

Zloupotrebljava, takos e i ovdje te 369 brojeve iskoristava za svoje neke dobite predvidjanja buducnosti ili neznam cega. Ali ako se samo gleda na to sto ti brojevi znace i kako se ponasaju onda se treba sloziti da su magicni i bitni.

Zvonasta krivulja u Lotu je fenomen jos veci.
Statisticki odnosno u bezbroj izvlacenja svi brojevi bi trebali biti izvlaceni isto puta. To nas uci matematika i to je cinjenica, no u realnosti to nije tkao i tu negovorim samo o Lotu i izvlacenju brojeva nego i o drugim sferama zivota. Sanse, psototak, vjerojatnost je statisticki tocna, no ipak…

Isto tako u izvlacenju Lota, svaki profesionalni igrac, da, ima profesionalnih igraca lota, o tome koliko su uspjesni encu ulaziti, ali svi oni znaju da nizovi 1,2,3,4,5,6 imaju manje sanse da budu izvuceni nego neki random nizovi. Eto pa ako mi netko moze to objasniti rado bi volio cuti jer ja znadem da matematicki i po zakonu matematike svi nizovi imaju istu cjerojatnost da budu izvuceni, ali nisu.

Kazes bezbroj izvlacenja pa ce se to anulirat, dobro, a zasto nije obrnuto odna, zasto u ovom nasem svemiru niz od 1,2,3,4,5,6 nije vise puta izvucen od random brojeva pa nek se random brojevi anuliraju… Mi znamo matematiku samo povrsno…