Pregledom ads.txt nisam pronašao nikakvu pogrešku. Datoteka je ista kao i prije nekoliko mjeseci. HTTP response code je 200 OK. Znači datoteka je dostupna. Također crawler za ads.txt nije blokiran robots.txt datotekom.
Zarada je dosta manja u 2.mjesecu, ali to nije neoubičajeno za početak godine. Bar kada usporedim prošle godine.
Je li tko imao istih problema i kako ih je riješio.
Koliko ja vidim u ads.txt fajlu imaš dva ID adsesne publishera. Što ne bi trebalo niti smeš da imaštrebao bi da imaš jedan adsense ID publishera ( to ti je onaj što ti stoji u adsense “informacije o nalogu” i taj da staviš samo u txt. fajl
Vidim koristiš mondag plus za ove ostale mreže u ads.txt. fajlu mislim da ne bi trebale tu da stoje jel koliko vidim na sajtu, ni jednu od njih ne upotrebaljvaš
Za luponmedia bi trebalo da ti stoji RESELLER kao i kod ostalih mreža. Ustvari…bilo bi dobro da pogledaš(potražiš na njihovim sajtovima, pitaš ih) kako kod njih ide ads.txt fajl
jer verijem da je kod svakog različito
Za tvoj adsense ( tvoj nalog) bi samo trebalo da stoji DIRECT
da dodam pogledaj kod njih (index.hr) kako stoje namešteno ads.txt file za mreže koje su i u tvom ads.txt fajlu. Takođe vidi da li ti za ostale mreže ne fali ID broj pored DIRECT
Kontaktirao sam Lupon Media. Sve je postavljeno kako treba s njihove strane. Inače, kako sam već naveo, nisam mijenjao sadržaj u ads.txt mjesecima. Sve je funkcioniralo bez problema donedavno.
Sada sam samo ostavio svoje google adsense račun, pa ćemo vidjeti za koji dan što će se dogoditi.
Nadam se da sad kako si stavio biti sve O.K. Ovde na forumu neki su imali ili još uvek imaju luponmedia pa možeš i njih pitati kako su i namestili ads.txt fajl. za lupon
Koliko ja vidim kod tebe (dok ovo pišem) je još uvek u ads.txt. dva adsense publishera (direkt) i 5 publisher mreža. Pokušaj držati samo jedan ID adsense publisher
Evo nakon gotovo mjesec dana nestalo je upozorenje. Inače sam prije vratio stari ads.txt fajl i samo malo bio strpljiv dok ga crawler opet nije skenirao.
Drago mi je da ti ad sve funkcioniše nadam se da ti se neće više javljati greška.Čitam po adsense forumu mnogi su imali problema kojekavih sa ads.txt fajlom
Opet nakon nekoliko dana dobivam istu poruku za ads.txt fajl. E sada stvarno ne možeš biti pametan. Inače, nisam ništa u posljednjih dana mijenjao u ads.txt fajlu
Nadam se da si ubacio u public_html na serveru.Ako jesi i ako si dobro upisao (prepisao) ads.tx. brojeve onda će to proći za par dana. Inače ovih zadnjih sednica adsense celokupni je nešto bio zatrokirao ponekad se zna desiti da kasni sa izveštajima
Da, da, ubacio sam u public_html na serveru. Nisam nista upisivao, automatski mi je dalo da preuzmem fajl i samo uplodujem na serveru. Dakle, da sacekam par dana dok prodje…