Problem s HTML editorom

Pozdrav,

Radim jednu stranicu, i upravo sam na dijelu gdje sce prebacujem u CMS. Izbor je pao na CmsPro!, ali to nije toliko bitno.
Problem je u editoru koji se koristi unutar CMS-a(Innova Studio). Stvar je u tome da neke dijelove mogu dodavati samo kad je template gotov, i to sad radim-punim sadržajem.

Prebacujem iz Aptane u HTML editor koji koristi cms, a problem je slijedeći; Npr. imam div i unutar diva tri spana(u mom slučaju tri riječi) . Sve on to fino primi, ali kada kliknem apply, editor ubije span tagove, i ja ostajem s tri riječi unutar diva.

Naravno, to nije ono što želim. Pretpostavljam da ovo nije jedini editor koji to radi, pa pitam ljude koji su dosta radili s Wordpressom, Joomlom, i raznim drugim CMS-ovima, što napraviti u ovakvom slučaju?

Ja imam iskustva u Wordpressu, ne znam za taj editor koji pričaš, ali ovaj Wordpress ima html i visual dio editora između kojih se možeš prebacivati bez zatvaranja stranice.
Kada napišeš neki kompliciraniji kod u html, i onda prebaciš u visual način, editor zna preformatirati.
Zato kada to moram raditi, prisiljen sam ne koristiti vizualni dio u tom postu/stranici.

I ja isto sve radim tek kad kliknem na HTML, ali on i dalje radi ove tikove.

Evo ako se itko nađe u sličnoj situaciji, imam rješenje. Isto tako, mala potraga po netu je pokazala da nisam sam, razni html editori znaju jednostavno izbrisati niz span tagova. Neće izbrisati jednog, ali hoće ako ih ima više uzastopce.

Uglavnom, bezveze sam dodao svakom klasu s nekim stilom, i sad ih prihvaća, tako da sve radi.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja