Problem sa adsensom, odbijen. moze li pomoc

Zdravo evo ovako danas sam dobio poruku od adsensa i ovo mi pise

Your AdSense application status

Thank you for your interest in expanding your Google AdSense account to implement ad code on your own website. Unfortunately, after reviewing your application, we're unable to approve this application for the time being. Your existing AdSense account that allows you to show ads on partner sites is not affected by this disapproval.

We did not approve your application for the reasons listed below.

Issues:

Site does not comply with Google policies: We’re unable to approve your AdSense application at this time because your site does not comply with the Google AdSense program policies or adhere to the Webmaster Quality guidelines. It’s our goal to provide our advertisers sites that offer rich and meaningful content, receive organic traffic, and allow us to serve well-targeted ads to users. We believe that currently your site does not fulfill this criteria.

Here are some recommendations to help you improve the user experience on your site and comply with AdSense criteria:

It’s important for sites displaying Google ads to offer significant value to the user. As a publisher, you must provide unique and relevant content that gives users a reason to visit your site first.
Don’t place ads on auto-generated pages or pages with little to no original content.
Your site should also provide a good user experience through clear navigation and organization. Users should be able to easily click through your pages and find the information they’re seeking.

Uglavnom sav mi je kopiran sadrzaj na stranici.Na nekom forumu covjek mi je rekao da to nema veze i da ne gledaju to ,isto tako kolega koji radi duze vrijeme.
Pa sad da li neko zna u cemu je problem ako moze pomoc.Hvala puno .Lp

Problem je kopirani sadrzaj, prije si mogao dobit odobrenje na bilo kakvoj stranici ali danas je puno teze.

1 Like

Uredu drug, hvala puno

Slazem se kolegom Veritos… pokusaj napravit vlastit content… 15-20 postova.

1 Like

Hvala, a sta mislite da kopiram sa facebooka nesto na nasem npr sto neko pise o teretani i tako to i prevedem na engl da li bi imao sanse jer nema nigdje drugo .pozz

Ja mislim da se maneš ćorava posla. Praviš sajt o nečemu što ne znaš. Za posećenost je najbitniji kvalitetan sadržaj, a ti ga nemaš nego kopiraš od drugih. :imp:. I još hoćeš da ti neko plati za to. :joy:

2 Likeova

Frend se potrudio i po meni slozio dobar site i odbili ga. Moj ti je prijedlog da razvijas stranicu i kad skupis sadrzaj i posjetu probas ponovno, ako nejde kupis acc i zdravo.

Pa druze to radi dosta ljudi meni je bitno dobiti approve bilo sta da uradim i onda kao ostali kopirati i postavljati haha :slight_smile:

Uredu druze, hvala na savjetu, razmisljam i o tome da kupim ako bas ne bude islo al’ trenutno nemam novca pa idem ovako okolo hahaha :slight_smile:

Apliciras sa sajtom na engleskom? To ce ti tesko proci. Ja sam imao sajt na srpskom, odobrili su mi ga tek sa 40 originalnih clanaka.

1 Like

Uredu druze,hvala jos cu pokusavati jer sam uplatio domenu i to pa cu vidjeti sta ce biti kako je,gledam neke ljude po 5-10postova imaju i odobre im a neke po 100 i nece.Uglavnom 3 puta me adsense odbio i sad cetvrti put je bio neki drugi problem tj ovaj gore pa mi se cini da ide na bolje kako je bilo prije pa cu se truditi i biti uporan jer ako prestanem raditi nemam nista toga, a ovako mogu bar nesto zaraditi.Pozz :wink:

S takvim razmišljanjem i pristupom teško da ćeš ti ikada išta zaraditi na Internetu.

2 Likeova

Hqha druze kolega mi tako zaradjuje