Problem sa CSS-om (barem mislim)

radi se o stranici www.kladaridonji.com

u firefoxu mi uredno sve prikazuje a u Chrome mi je “pretraži” button bačen ispod polja za pretragu i okvir u tekstu gdje se moli ekipa da se prijavi na stranicu kraći od teksta.

Kako rekoh u firefoxu sve super izgleda ali u Chromu je tako kako sam naveo.

Molim pomoć

Vjerovatno ti je stranica zoomirana u google chromu, jer kad zoomiras stranicu u firefoxu dogodi ti se ista stvar, a to je da gumb pretraži pređe dole.

nije, sad sam provjerio, zoom mi je 100% na chromu

Odzumiraj samo, jer je template responsive, kaj znači da se tema prilagođava veličini zaslona, odnosno u ovom slučaju zoomu. Meni se tema prikazuje na 100% uredno… http://i.gyazo.com/fe4a2cb81b12b43fb2b2c9608cc9b37d.png

evo odzumirao na 90% i tu mi uredno prikaže, ali to mi nije rješenje!!?? Zašto mi na 100% ne prikazuje uredno??? na tvom screenshotu je ok na 100% ali zašt nije kod mene tako?

Nije do zoom-a, postavi širine na ove inpute.

koje impute @blaja ? Nemogu ja postavit tu ništa u vezi širine jer je template takav kakav je!! Ako ja budem se igro sa širinama zeznut ću pozadinu (onaj luk što ide preko headera)

Pogledao firefox, operu, chrome i svugdje mi izgleda isto, tj. oke.

text input-u postavi mu neku širinu. Zato ti button bježi dole.

Pa postavio bi ja kad bi znao gdje i kako postavit?? Tražio sam u CSSu teme search i našao sam ali tamo nije nikakva širina postavljena

evo šta stoji u CSS-u teme

/* search widget */

.widget_search label { display: none; }

#HeaderRight .widget_search { margin: 19px 0 0; } /* search in header */

Kao što sam ranije rekao, riječ o responzivnom dizajnu. Meni se na velikoj rezoluciji sadržaj prikazuje uredno na 100% zoomu, u svim browserima, ali kod manjih rezolucija sadržaj se prebacuje dole (odnosno gumb).

@serverhr ja znam da je dizajn responzivni ali o kakvoj rezoluciji ti sad govoriš???

Ako misliš na rezoluciju monitora moja je 1280 x 1024

Meni web inspector kaže da input-u sa ID-om #s trebaš postaviti širinu od 60%.
input#s {width: 60%;}
Ovo radi ali je ovo voodoo magija. Temlate je katastrofa i daleko od toga da je responzivan.

@blaja samo mi reci gdje da turim šta i daj mi kod, samo mi reci gdje da ga uvalim. Hvala

Turi ga di bilo u neki css fajl. recimo u ovaj style-default.css
input#s {
width: 60%;
}

1 Like

Sad je to to, puno hvala @blaja majstore

Ovo je točno. Nažalost moguće da ćeš i ubuduće imati problema sa temom.

@devildom_stalko (ma znam to) tema sux ali je klijent htio tu temu i ja nemogu protiv njega. Ja samo izrađujem i uređivam sajt. Nije to moje, ja sam plaćen tza to. Tema je klijentova želja pa tako nek i ostane :wink:

Znam da to tako tebi izgleda, ali stvari u biti ne stoje tako i ppazi da se ubuduće na posklizneš. Klijenta ne zanimaju bugovi teme, on je to dogovorio s tobom i želi da to radi kako treba. Ti njemu ne možeš reć tema je bugovita. Ako si programer popravi ju. Samo si sa “pljuvanjem” po temi rušiš reputaciju, jer klijent te sigurno neće nikome preporučit ako ne možeš riješit problem.

Nemo krivo shvatit ovo, ovo ti je savjet za ubuduće. Ne znam previše o wordpressu, krpao sam par tema nekim klijentima od firme par puta i sam imam dva sajta na wordpressu, ali ne bavim se s njim previše. Jedino što znam da ljudi znaju imat dosta problema sa temama, pogotovo kod prilagodbe klijentima, a kako teme rade savršeno samo kad ih koristiš defaultno, mnogi newbiji koji uđu u wordpress bez prevelikog iskustva se poskliznu na tome.

Uglavnom, kad ti ubuduće, ako dođe do toga, kažu da stranica neš ne radi, bezpogovorno riješi problem, bez spominjanja teme i njezinih bugova. Ti si odgovoran za te bugove.

@devildom_stalko kako rekoh to nije moje i ja poštivam klijentove želje. A želja mu je bila da se popravi taj button. Ja nisam znao kako zato sam pitao ljude koji znaju i pomogli su mu @blaja hvala.

Nisam sveznadar i ako zapnem negdje dođem tu i pitam ljude i pomoći će mi kao što mi je sada i dosada pomoženo. LP

Što se mene tiče može ključ u bravu na ovu temu