Problem sa dodavanjem administratora na fb stranicu

Imam problem kada dodam profil za administratora na fb stranici i ide na cekanje ono da on potvrdi, a njemu dodje obavijest o istom. E sad kada ode na to i stoji mu da prihvati ili odbije, ide prihvati pise da je postao administrator i nista. Kada ode na stranicu nije administrator kada ide na obavijest onu opet da prihvati, stoji isto. Tako sve u krug. Da li se neko susretao sa tim ili imas bar link podrske na fb da ih kontaktiram.

Neka proba preko drugog browsera ili mobitela.

Sve probano, drugi browser, mobitel, drugi mob isto sve. Ne znam stvarno vise sta je problem. Stranica je promijenila ima prije 2 dana, izmjena je u jednoj rijeci samo, nema na njoj 2000 lajkova, lokalnog karaktera stranica.

Jesi li ga probao inviteat na neku drugu poziciju, pa možda to može prihvatiti i onda ga staviš na admina. Budući da često posjećujem swapd.co forum, sjećam se pred neko vrijeme teme gdje je bio ovaj problem nekim ljudima i prijavljivali su taj bug.

Probao i to, sve isto opet. Sjecas li se bar kako su rijesili problem.

Nisu ga riješili. No nije bio problem svima, već su svega osnivač teme i još jedna osoba imali taj problem.

Mogu ti još preporučiti da probaš dodati neku drugu osobu za admina. Možda je neki problem sa tim korisničkim računom koji treba prihvatiti invite.

I tu opciju sam pokusao, nece pa nece. Poslao sam evo fb poruku da vidi, sad kad ce oni to vidjeti odgovoriti :confused:

Da li je taj profil likeao stranicu na koju ga zelis postaviti za admina?

jest, nisam vise pametan sta uraditi.

Moras cekati da prodje 7 dana , kada se menja ime ne mogu se dodati admini 7 dana posle toga , fb skoro uveo to pravilo

Vjerovatno imaš ban na accountu, za objave postova pa oces ubacit zamjenskog admina ili drugi account kao admina?

Ako je to onda ne može, tek ces moc kad prođe ban :slight_smile:

1 Like

@nikitovic nadam se da je tako.

@Opica Nije to slucaj, radi se o lokalnoj stranici 2k lajkova, probao druge stranice isto dodati administratora i radi. Samo na ovoj nece.

najbolje probaj kontaktirati fb support.