Nesto me zeza kad pokusam da dodam sitemap na WMT. Dok mi je bio sajt u izradi stiklirao sam da ne moze da se popisuje, i danas sam ga zavrsio i odstiklirao to i sada mi prijavljuje gresku kad idem test sitemap.
Kao razlog navodi sledece : Datoteka robot.txt blokira URL adresu
(Sitemap sadrzi URL adrese koje blokkira robot.txt )
Proveravao sam sva podesavanja i sve je ok, nije mi jasno sta moze da bude problem?
Cini mi se da sam imao taj problem s ovim aff sajtom (ako se dobro sjecam, mjesa mi se) i koliko sam iscitao samo malo strpljenja treba, par dana, sedmicu. I ja sam imao ono stiklirano da ne indexira sajt
I ja negde procita da mora da se saceka malo. Kad probam da testiram u WMT neki URL ne prijavljuje gresku i kad testiram URL za robots isto nema gresaka, ali kad idem da dodam sitemap kaze da je blokoran pristup. Nista onda, sacekacu malo. Hvala na odgovoru.
I dalje nista, prijavljuje i dalje istu gresku a google mi je sam vec indexirao neke stranice posto vidim da sam imao pozicije za neke upite…
A kad odem na google i kucam site:ime sajta izadju svi clanci… Bas me briga me briga, necu ni da dodajem sitemap kad me vec indexirao