Problem sa editorom

Podigao sam nov sajt, instalirao temu, nadogradio verziju WP-a na poslednju i kad udjem na novi post nema mi ovog cuda sa strane (kategorije, publish itd). Title linija mi je kratka. Sta moze da bude problem?
Reinstalirao sam WP verziju, menjao teme, ali sve i dalje isto…


koje sve plugine instalirane imaš?

Da dodam da sam reinstalirao i classic editor i nije pomoglo.
Screenshot_7

probaj deaktivirat ovo shortcodes … a i ovo aawp ne znam šta je

Probao, i dalje isto sranje :frowning:
AAWP - Amazon Affiliate WP plugig za Amazon tabele, nema nikakvog uticaja na postove.

desni klik, inspect element … ima li kakvih errora ili warninga?

Ima samo ova dva upozorenja, ali bih rekao da oni nemaju veze sa ovim?
Screenshot_8

mislim da nema … samo ne znam šta je ovo neve_meta … deaktiviraj sve plugine pa vidi

Vec jesam, ali i dalje isto sranje.

image
sta se desava kd kliknes taj x?

I jel imas isti problem za “add new page” kao i za “add new post”?

jao da nije ono što treba da se disablea … wp json? pisali su ovdje da se treba neki plugin instalirati ako je apdejtovano na najnoviju verziju wpa

1 Like

Nista, nit povecava nit smanjuje. A trebalo bi da poveca preko celog ekrana…

To je i meni palo na pamet, aaa secam se, Stipe je imao problem. Sad cu da iskopam temu da vidim.

EDIT: Evo resilo ga, ali sad mi nije jasno zasto ovde zeza a istu temu imam na drugom sajtu i sve radi kako treba…

I sad ovaj plugin treba da mi bude non stop na sajt da bi ovo radilo izgleda…

Ne treba… ALI, da bi radilo bez ovog plugina moraš imati temu i sve plugine koji su ažurirani prema smjernicama WP-a.

Kako se to nikada neće desiti “Enable jQuery Migrate Helper” će očito potreban biti stalno instalisan!

1 Like

Videh, deinstalirao sam plugin i opet isti problem pa sam ga vratio. Bas cudno jer na jednom sajtu radi a na drugom nece bez ovog plugin-a…

1 Like

Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey