Imam problem sa Facebook Business Manager stavili su mi restirekciju na oglasavanje. Ali to mi nije problem jer i ne koristim adse, problem je sto sad ne mogu dodati drugi profil na BM. Dosta stranica imam koje sam klaimovo na taj bm. Ima li kakvog rjesenja ili imao ko slican problem?
Hmmmm, nisam se susreo sa ovakvim problemom, jer obično bi to trebalo radit probleme na Ads manageru, ne Business manageru… Možeš li napraviti drugi BM i na njega dodati stranice te stranice? Probati se možda javiti supportu, al od toga teško očekivati išta jer su baš loši po tom pitanju…
Da nema logike nikakve ali eto tako je. Imam vec drugi BM ali problem je sto imam restirekcije na tim profila sto su sa ovim povezani. I prije kad dobijem restirekciju tipa dodam novi profil i onda upravljam stranicama. Jer ne mogu sad dodati stranice u drugi BM dok je profil pod restirekcijom.
Imas li na drugim BM ogranicenja, mozes li stranice te trenutne prebaciti na drugi BM bez problema?
Mozes ti i direktno sa stranica profilima dodavati admine, u settingsima stranica, ne moras preko BM
Ne mogu jer ima restirekciju profil ne moze upravljati stranicama 30 dana.
This request could not be approved because this Business Account that the Page belongs to has not complied with our Advertising Policies or other standards.
Najveci problem je sad sto kad jedan admin podijeli nesto sto oni smatraju da krsi pravilo svi admini stranice dobiju restirekciju. Ne blokira samo taj profil…
A ima preko 50 stranica povezani na taj BM. I ne da opciju sad ni da ih obrises sa tog BM ni da invite novog usera…
Poteski su malo. Bar da mozes preko obicnih postavki dodavati admine. Miruj onda na tom profilu glavnom dok se ne rijesi pa dodaj na sto vise.
A jesi li probao poslati da ti unbanuju ads racun, nekad znaju poslije tek upaljenih oglasa da blokiraju, pa se moraju slati potvrde. Znaju i odblokirati cesto
Nisam reko da ne ubrljam sta vise jer imam bitni pagova. Ma razmisljam kad prodje blokada raspodijelit na 5-6 profila.
Kazem ti sad dobiju odmah svi admini nije kao prije samo profil sa kojeg je podijeljeno. A preko bma je dobro bilo samo dodas novog usera.
Ma da, strpi se pa kad podijelis na vise profila onda i da pokusas mozda, samo ne znam tacno sta bi se desilo sa BMom i da iskljuce profil taj glavni, moguce da bi neko mogao claimati stranice. A ne znam sto bi iskljucivali, pogotovo ako su tvoji pravi podaci svi na njemu
To jes, samo da si ranije nekad na BM dodao bar jos 1-2 da imaju pun pristup BMu, da i oni mogu dijeliti partnere i pozivati u BM. Ali lagano sredice se
Imam ali svi su pod restirekcijom… Ne moze se poslati ni partner invite. Jbg bice sad dosta teze ali ocito nema drugog rjesenja nego podijeliti na vise profila
Meni se nedavno desilo 2 dana inbox preko PC nije radio nikako otvorim nema nista a na mobitelu radi normalno mozda je bag
Zato ja ne konektujem stranice na bm