Problem sa Google Search Console

Samo sto sam instalirala novi sajt, pokrenula wordpress iz cpanela, postavila yoast i kada sam ga ubacila u search console prijavilo mi je ovaj porblem.

Na sajtu nema sadrzaja, a hostovan je na namecheap hostingu. Nije mi jasno kako je mogao da nastane ovaj problem odmah na samom startu.

Da li je neko imao ovakav slican problem i kako da ga resim. Ja sam poslala googleu da je verovatno doslo do greske i da sajt nema sadrzaj i trazila sam proveru.

1 Like

Dosla sam do saznanja da je domen vesti dana pre nekoliko godina bio aktivan. Ubacila sam ga u backlink cheker i videla da ima neke linkove, a autoritet domena je 9 i stranice 16.

Da li moze neki savet kako da ovo resim, google ce mi odgovoriti tek u roku od par nedelja, tako su mi napisali. Ima nekih linkova koji vise nisu aktivni kako da to resim POMOC !

Sačekaj šta će ti ovi reći iz google-a.Naravno, ako ti se ne žuri. Što se tiče tvog “novog” domena ako ti google “ručno” ne odobri upotrebu tog domena verujem da neće imati nikakve koristi od njega

Ja sam tako imao sajt sa apk igrama s “novim” domenom koji se na kraju ispostavilo da je već jednom bio u upotrebi. Nisam mogao šerovati ni jednu objavu sa sajta na FB jednostavno bio je na black listi facebooka

1 Like

ma ovaj mo\e na facebook, samo sto su mi poslali ovu informaciju o gresci … kontam da je to nesto od ranije.

Ma to za facebook sam reko onako usput…Jesi pokušala da “zahtevaš pregled” ono,… da pošalješ da crawluje sajt? Ili eventualno da nađeš te linkove sa starog sajta pa da ih dodaš to jest izbrišeš iz pretrage uz pomoć one opcije “uklanjanje” u serach console

1 Like