Problem sa kontakt Formom u wp

Imam problem sa kontakt formom u wp.Poruke mi ne dolaze na mail.Neznam jeli problem u postavkama ili mozda u temi (ULTRA).Bio bih zahvalan da mi moze netko pomoci

Pogledati error.log od web servera te mail log od mail servera jer ovako napamet nije moguce reci. Ako nemate pristup logovima, pitajte onog tko ima (hoster, sistemac servera itd.), on bi vam to trebao znati rjesiti.

do sad mi je sve uredno radilo.sad mi je zapelo.Probat cu…

Imaš PM …

Ako ti je sve do sada radilo, a ostao si na istom serveru i nisi nista mijenjao u WP, onda pitaj najbolje hostera, da nisu nesto mijenjali na serveru…

jedino sto sam mjenjao sifru na c panelu,ali to nebi trebalo biti problem.

Jesi uspio rjesiti?

Nije ništa ni meni odgovorio.

nisam stigao ranije.ovo me izluđuje.pokusavam ubaciti kontakt formu i booking kalendar i sve radi o.k. ali mi nikako mailove ne prolaze.kao da mi negdje blokira

Dali koristis svoj mail ( gmail, outlook, … ) ili od hostinga ?

Ako nemas na hostu napravi si mail account i probaj s njega poslat.

Imam svoj gmail racun i upisan je u wp postavkama i samo njega i koristim.jedino da probam napraviti na hostu jos jedan.ovo je prvi puta da koristim hostgator i uvjek problema sa njima…

Vidi ovako, napravi 1 php file sa jednostavnim mail slanjem npr test123.php, uploadaj na host, kad pristupis tom fileu da posalje mail i provjeru dali je poslan ili nije pa ces vidit jel do hosta ili do forme. www.imedomene.com/test123.php

probat cu… jer mi nece niti kontakt formu niti booking kalendar