Pozdrav, da li bi netko imao ideju što se dešava kod nekih kupaca. Naime u web shopu ljudi normalno naručuju ali tu i tamo se pojavi neki koji kaže da mu ne prihvaća narudžbu , klikne na gumb stavi u košaricu ali se ništa ne događa.
Takve povremene stvari je skoro pa nemoguće otkriti.
Jel AJAX košarica?
Imaš kakav keš sistem?
Koji je CMS?
Pregledaj error log na serveru, ili ako je tipa WP u error-log public_html i Wp-content ako ima.
Ažuriraj sve ako ide. Backupiraj sve.
Pregledaj kakav si sa resursima servera.
Zaboravio sam napisati web shop je rađen u joomli sa J2store kao komponentom. Pogledaću log datoteku , da li može na to utjecati recaptcha koju sam postavio preko googla za web shop
daj link do shopa? dvaeskaraktera
web shop https://bakinariznicaljepote.com/
Ja bih vam preporučio sa prijeđete na WP. Jednostavniji je za odrzavanje i izgradnju.
Bez uvrede ali sajt vam se na mobitelu raspao.
Imate gotovih template-a za wordpress na themeforestu za 20-30 dolara.
U izradi je u WP - u. Uskoro će biti gotovo, ali mene je zanimalo što se događa na stranici kada pojedini kupci probaju naručiti a ne prihvaća im se gumb stavi u košaricu
Stranica se lose scrola preko mobitela, odem na proizvod i ne zeli mi se scrolat do stavi u kosaricu. Onda moram brzim pokretom skrolat do dna stranice, to prodje, i onda lagano do gore, do kosarice.
Dalje, dodao sam dva proizvoda, placanje karticom, i sve je proslo, ali je izbacilo gresku.
Novci skinuti s kartice, na mail stigla potvrda, tako da vjerujem da je narudzba ispravna.
Ukratko, vjerujem da je to problem koji si trazio.
Meni je na mobitelu danas uspjelo dodati u košaricu dok sada pokušavam sa PC i dobijem u konzoli
Failed to load resource: the server responded with a status of 403 ()
To je teško da će ti netko ovdje odgovoriti.
Moraš otiči i testirati tu situaciju, te onda vidjeti što se događa.
Loša tema, neki kešing, server kašljuca, veza prekida, možda ajax nešto zeza, neki session podatci krivo se spremaju, i to možda samo na nekom pregledniku ne na svima.
Biraj + 100 drugih.
Bez analitičkog pristupa, teško.
Meni radi normalno.