Problem sa web shopom

Pozdrav, da li bi netko imao ideju što se dešava kod nekih kupaca. Naime u web shopu ljudi normalno naručuju ali tu i tamo se pojavi neki koji kaže da mu ne prihvaća narudžbu , klikne na gumb stavi u košaricu ali se ništa ne događa.

Takve povremene stvari je skoro pa nemoguće otkriti.

1 Like

Jel AJAX košarica?
Imaš kakav keš sistem?
Koji je CMS?

Pregledaj error log na serveru, ili ako je tipa WP u error-log public_html i Wp-content ako ima.

Ažuriraj sve ako ide. Backupiraj sve.

Pregledaj kakav si sa resursima servera.

Zaboravio sam napisati web shop je rađen u joomli sa J2store kao komponentom. Pogledaću log datoteku , da li može na to utjecati recaptcha koju sam postavio preko googla za web shop

daj link do shopa? dvaeskaraktera

web shop https://bakinariznicaljepote.com/

Ja bih vam preporučio sa prijeđete na WP. Jednostavniji je za odrzavanje i izgradnju.

Bez uvrede ali sajt vam se na mobitelu raspao.

Imate gotovih template-a za wordpress na themeforestu za 20-30 dolara.

U izradi je u WP - u. Uskoro će biti gotovo, ali mene je zanimalo što se događa na stranici kada pojedini kupci probaju naručiti a ne prihvaća im se gumb stavi u košaricu

Stranica se lose scrola preko mobitela, odem na proizvod i ne zeli mi se scrolat do stavi u kosaricu. Onda moram brzim pokretom skrolat do dna stranice, to prodje, i onda lagano do gore, do kosarice.

Dalje, dodao sam dva proizvoda, placanje karticom, i sve je proslo, ali je izbacilo gresku.

Novci skinuti s kartice, na mail stigla potvrda, tako da vjerujem da je narudzba ispravna.

Ukratko, vjerujem da je to problem koji si trazio.

Meni je na mobitelu danas uspjelo dodati u košaricu dok sada pokušavam sa PC i dobijem u konzoli

Failed to load resource: the server responded with a status of 403 ()

To je teško da će ti netko ovdje odgovoriti.
Moraš otiči i testirati tu situaciju, te onda vidjeti što se događa.

Loša tema, neki kešing, server kašljuca, veza prekida, možda ajax nešto zeza, neki session podatci krivo se spremaju, i to možda samo na nekom pregledniku ne na svima.
Biraj + 100 drugih.

Bez analitičkog pristupa, teško.
Meni radi normalno.