Problem sa web stranicom! I need help!

Pozdrav! Dakle, riječ je o stranici http://gorgeouskillers.com/nacana_partners/index.html

Kada se otvori/refresha stranica, ispod headera se dogodi kao neki bounce efekt. Međutim, on se ne bi smio događati, Jel netko zna o čemu je riječ, zašto se on pojavljiva?

Još jedno pitanje - Kako napraviti nešto slično ovome “8 stage process” kao na ovoj stranici http://ss-pools.com/residential/?

Sto se tice drugog pitanja, vezanog za 8 stage process:

-prilicno jednostavno, koristi animate.css preko kojeg ces animirati ove slike sa lijeve strane (stage 1, stage 2, stage 3…), a ako ne znas javascript, onda ce ti pomoci ovo sto i ja koristim : http://mynameismatthieu.com/WOW/ , dakle ovo je neka vrsta nadogradnje animate.css-a, ovdje ne trebas pisati nikakav kod kako bi aktivirao upad elemenata, nego samo dodajes classe efekta koji zelis iskoristiti…

1 Like

Sto se tice prvog pitanja nisam tocno vidio nigdje bouce efekt ali pretpostaviti cu da je to do ucitavanja slike probaj staviti fixed height na slider pa javi jel pomoglo :smile:

Sto se tice drugoga pitanja potreban ti je jQuery plugin viewport i animated.css i onda ih ukombiniras… Novi sam na forumu pa nisam siguran jel smijem postati linkove tutoriala sa drugih sajtova…


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey