Dobar dan,
kao prvo sve pohvale za ovu stranicu danas sam proveo sate i sate tražeći odgovor na moj problem i slučajno naletih na vaš Forum.
Nadam se da će mi netko znati pomoći?
Pravim stranicu u WordPressu i koristim temu http://para.llel.us/themes/mingle-wp/
Instalirao Wordpress 3.5 bosanski (jer samo pod tom inačiocom iz nekog razloga tema uredno funkcionira)
Sve je bilo u redu dok nisam instalirao BuddyPress 1.5.3. tada sam dobio grešku:
Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/kladarid/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-functions.php on line 143 and defined in /home/kladarid/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 990
Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/kladarid/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-functions.php on line 1005 and defined in /home/kladarid/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 990
Stranica je fnkcionirala ali se greška pojavila iznad Headera stranice upravo kako napisano.
Nju sam rješio tako što sam u functions.php ubacio:
ini_set( ‘display_errors’, false );
error_reporting( 0 );
Nakon toga je greška nestala i stranica funkcionira normalno osim da sam dobio ispod footera bijelo prazno mjesto. Zanimljiva stvar da footer normalno izgleda na homepage stranici i na BuddyPress stranicama. Samo na stranicama koje sam ja dodao u meni se pojavljuje taj razmak.
Pretpostavljam da je to mjesto gdje segreška pojavljivala iznad headera samo se nekako prebacila ispod footera i ne piše ništa nego je ostalo samo prazno mjesto.
Više sam očajan i probao sam sve moguće varijacije na koje sam naletio po forumima vezano uz takav ili sličan problem i ništa ne pomaže.
Stranicu možete pogledati na www.kladaridonji.com
Nadam se da ću ovdje naći pomoć.
Unaprijed Hvala