Problem sa WP sajtom

Od jučer imam problema sa sajtom https://worldofturntables.com .
Naime, u admin sučelju uopće mi ne radi visual editor nego je uvijek u text modu, a buttoni visual i text uopće ne postoje. Ne postoji ni featured image opcija.


Kad idem u widgets dio ne mogu dodavati ni micati nikakve widgete u nijedan sidebar. Također admin sučelje u post editor dijelu izgleda čudno, a ispod post editora su mi se nadodala nekakva custom fields polja koja ja uopće nisam postavio.

Kada se na sajt ide kao visitor preko mobitela ne radi navigacija uopće.
Google analytics i yandex metrica prikazuju mi u statistici da je posjeta rapidno opala,pa tako za danas u ovo doba je već uobičajeno da bude preko 100 UV međutim ja imam samo 4 posjete.
Probao sam ugasiti sve pluginove i mijenjati temu na twenty seventeen, ali ne pomaže.
Kada odem preko nekog proxya kao admin na sajt izgleda puno bolje ali još uvijek fale neke opcije.
Jel može netko pomoći oko ovoga?
Kud baš sad da mi se to desi a sutra je black friday?!

Što se tice editora, imao sam isti problem. Imam instaliran King Composer i on mi je radio nered. Kad sam ga update, tada je bilo sve uredu. Mislim da ti je do nekog plugina. Ja bi napravio update svega…

Pogledaj dev konzolu u browseru, vidi što piše, to za javascript, a za php uključi privremeni prikaz grešaka pa vidi što tu kaže. Pa onda vidi dalje. Ako ti i nakon isključivanja svih pluginova i postavljanja na default temu nije radilo, moguće da ti fale neki file-ovi. Pa probaš reinstalirat wordpress. Al uvijek backup prvo.

Provjeri prije toga cache u browseru, najbolje očisti cache, zatvori browser, otvori browser, očisti cache, odi na site pa provjeri.

Riješio sam. Jučer sam u .htaccess postavio neku liniju koda za Content Security Policy. Obrisao sam to i sve radi :slight_smile:

Poseta se vratila?
20karaktera

Posjeta se vratila,sve je normalno sada.

1 Like

Odlicno, to je najbitnije. Sve tehnicke stvari se isprave, al poseta se teze ispravlja.

Promijenio si nesto header menu…koliko imam u sjecanju stranicu od prije. Ali cini mi se da sad bolje izgleda :ok_hand:
Jesi zadovoljan sa aawp?

Zadovoljan sam,mada je bilo problema sa pluginom dok ga nisu updateali.