Problem sa youtube - poništena aplikacija

Pozdrav forumaši, imam problem na YouTube-u naime odobrili su mi reklame za jedan kanal i ja sam sve uredno postavio i na zadnjem koraku sam nesto cekirao i sve mi se obrisalo i trazi mi da opet posaljem apel za prijem u program, pisao sam podrsci da imam problem ali jos uvijek nista…ako je neko imao iskustva sa ovim molim da napise kako ovo da rijesim, hvala.

Da ne ljutiš… Ali ni mi ne znamo (kad ni sam ne znaš šta si čekirao) pa ti nema odobrenih YT reklama na video klipovima Pojasni malo bolje.

Nema ljutnje, ispunio sam uslove i sve nakon odredjenog vremena su mi odobrili reklame i pisalo mi je da popunim ostale informacije Info za adsense itd i trece kao nesto za kompletnu registraciju i pisalo je dali se slažem ja sam cekirao i onda mi je sve poništeno i ponovo pise da posaljem apel za prijem, iskreni nisam sve procitao samo sam kliknuo mislio sam da je sve ok.

Prijem za gde , za YT ili adsense nalog?—Da li si pre imao adsense nalog to jest da li se kada si predao za monetizaciju već imao i povezan adsense nalog sa youtube kanalom ili ne? Ako nisi onda si morao da povežeš adsense nalog sa yt kanalom možda zbog toga sad čekaš (neko ) ponovno odobrenje.

P.S Ja znam pre da sam morao ( dok sam nekada davno imao stari YT kanal,Monetizovan) da sam morao povezati adsesne nalog( račun) sad yt kanalom to jest da dam pristup "trećoj strani i platfromi " u tom slučaju YT