Problemi s Facebook stranicama - 7 dana zabrane

Pozdrav imam problem sa FB stranicama. Kupio sam dvije stranice, i čim 2-3 posta, članka, dobijam 7 dana zabrane, odnosno moje obajve ne izlaze na news feed drugim ljudima, time reach bude 1/2, smiješno.

Ne znam do čega je, i na drugim stranicama isto objavljujem ali ne dobijam ?

do toga što si kupio stranice, do toga je

Ja imam isti problem na 2 od 4 stranice, nisu kupljene, a na svima svaka treca, cetvrta objava ima ima domet od 5-50k , ostale nista i ne prikazuju se u news feed, dijelim objavu svakih nekoliko sati, nekad nakon 24 sata, ali isto

Pozdrav, ako neko ima zaintersiran za rad na stranicama, nudim rentanje 9 Fb stranica, ukupno oko 250 K lajkova

Društvene mreže namijenjene su za komunikaciju na njima. Ako imate stranicu s kojom pokušavate samo izvlačiti posjetu na web stranicu, normalno da ćete imati mali domet i biti blokirani. Ja bih prvi ugasio stranice koje samo spamaju linkove na svoje web stranice, di me dočeka 10 oglasa i 2 pop outa.

Morate nešto dat, da biste dobili. Ako stranice vodite kvalitetno i objavljujete objave na koje vaši pratioci reagiraju i komentiraju, tada će vas i FB nagraditi. Ako samo spamate, tada će vas blokirati.

2 Likeova

Kod mene su trenutno" ponovo" Instant articles, nemam ni na webu pop ads, ako netko i zaluta tamo. 5 objava plafon objavim dnevno. Ja mislim da je razlog sto sam prije placala i promovirala stranicu, vise necu i niti mi pada na pamet. zato me i zezaju :upside_down_face: