Problemi s Paypalom

Zdravo
imam problem sa paypalom

  1. Samo mi poslalo pare na karticu sad poslije 1
  2. sad se pojavio neki avaible balance i Pending balance sta je to :open_mouth:
  3. tu isplatu sam morao prihvatit a do sad nisam nikakve morao :wink:
  1. Vjerojatno ti je podešeno da ti svakog prvog u mjesecu prebaci sredstva automatski na račun u banci.
  2. Available balance je iznos koji ti je dostupan, tj. kojeg možeš odmah prebaciti na svoj bankovni račun. Panding balance su sredtsva koja si primio ali koja će iz sigurnosnih razloga PayPal zadržati dok ne bude siguran da nisi kakav mutikaša. To traje oko tri tjedna. Kasnije se taj period ukida.
  3. Pogledaj si postavke, tamo možeš odrediti želiš li i u kojim slučajevima automatski primati uplate ili ih moraš ručno prihvatiti.

Avaible balance ti je novac koji možeš odmah koristiti koji je potvrđen, koji je tvoj i možeš ga odmah skidati na karticu (naknada 5 dolara) ili čekati da ti sam prebaci početkom mjeseca(besplatno) Pending balance ti je novac koji još uvijek nije tvoj. NEgo će stojati u pending balanceu 30 dana ili dok onaj koji ti je poslao taj novac u placanju na paypalu ne potvrdi da je dobio ono sto je platio tj da potvrdi slanje. Ili dok on ne potvrdi ili dok istekne 30 dana taj novac neces moci koristiti. Tek nakon 30 dana taj novac iz pending ce ti preci u avaible.

Sa tim pending balance do sad nisam imao problem jel moguce sto je vezi iznos ?

nema veze sto je veci iznos.Mozda ti je prije neko na drugi nacin uplacivao pa ti je odma bilo na Avaible, a sad je na pending. Mozes ga pitati da ti potvrdi transakciju.

Pozdrav svima,

Imam jedan problem. Naime izvadio sam VISA debit karticu u RF banci i povezao je sa PP. Verifikovao mail, tel, karticu i ne mogu primati uplate niti slati. Kada platim nesto ode mi na PENDING i kroz par dana izbaci REVERSED. Takodjer kad mi neko placa vidim da je bila uplata i da je PENDING i kroz nekoliko dana je vrati. Kontaktirao banku, kazu da je sa njihove strane sve uredu. Dopunio skype kredit i zvao direktno Paypal kazu da ne vide problem te da mogu primati uplate. Stvarno ne znam sta mi je ciniti. Izludi me ovo. Da li se jos neko susretao?

Samo bre da pitam. Kako se podešava taj automatic transfer i jjeli potrebno dostići neku svotu za isplatu. meni to ne radi.

u postavkama profila imaš opciju “auto sweep”, klikneš na to i onda “edit”, tu ćeš imati odabir na koju banku želiš da novac dolazi…

Nije potrebno postići svotu. Ne znam jeli to imaju svi korisnici, koji možda nisu ispunili neki prag povjerenja i valjanog korištenja.

Ideš na Account settings > Money banks and cards

pa vidiš na kartici jeli ti uključen automatic transfer

pp

P.S. Sad, kad smo kod toga. Meni ova kartica istječe uskoro, pa ne znam kako ću novu dodai da prima automatske uplate. Ovaj PayPal se toliko pogubio da za svaku stvar izvan SAD-a moraš zvati podršku ili email slati…??

Hvala na odgovorima. Iden odma na payPal to provjeriti

Kad dobiješ zamjensku karticu na PP samo editiraš rok valjanosti. Broj ne treba unositi, već je unesen i kartica je verificirana.

1 Like

1 Like

Kako moze potvrditi transakciju?


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja