Problemi s Wordpress 3.7.1

Evo uopće mi ne radi post editor… pormjenio sam temu i opet… plugine ne koristim osim ovog za administraciju ljepšu… al i bez nje ne radi… čitam po forumima i jako puno ljudi ima problema s novim wordpressom ali riješenja nema…

Koristis mozda ove pluginove?


Meni su samo oni pravili probleme.

Deaktiviraj sve pluginove, stavi default temu. Ako ne radi, reinstaliraj WordPress. Probaj u drugom browseru, mozda ti koja ekstenzija smeta.

Post editor ne moze ne raditi, to 100% sigurno nije krivica WP-a.

zgleda da preglednik zeza… na Firefoxu mi ne radi … ali na IE 9 radi…

Ovakva tvrdnja se nije mogla vidjeti pred nekoliko godina :grin:

OT Meni je neki dan zblokao 3.7.1 iz neobjasnjivih razloga. Bez ijednog plugina. Svjez install wordpressa i svjeza nova tema. Nakon ponovljenog uploada teme, sve je bilo ok.

Meni je 3.7.1 pravio problem kod unosa fotografije u tekst editor. “Podloga”, okvir oko fotografije se širio lijevo i desno dva tri puta veći nego je fotka. Onda sam poludio i vratio WP na 3.6, ručno…
Preuzmite i raspakirajte WordPress instalacijski paket.
Obrišite stare direktorije wp-admin i wp-includes putem FTP programa.
Kopirajte nove WordPress wp-admin i wp-includes direktorije i sve ostale datoteke na web server, osim direktorija wp-content.
Direktorij wp-content zahtijeva posebnu pozornost jer sadrži direktorije plugins, themes, languages i uploads u koji se snimaju svi sadržaji koje učitate putem WordPressa. Stoga odvojeno kopirajte sadržaj novog wp-content direktorija u stari wp-content direktorij.

Nakon što ste kopirali sve potrebne datoteke usmjerite vaš web preglednik na stranicu za nadogradnju http://primjer.com/wp-admin/upgrade.php i slijedite korake na ekranu.