Problemi sa Filezzilom

Molim nekog za pomoć, momak koji mi je dizajnirao stranicu i brinuo se o istoj zbog nedostatka vremena odustao od održavanja stranice. Pokušavam se spojiti na filezzilu ali mi neide, pa ako netko ima savjet i vremena da mi objasni ili pokaže preko teamviewer-a gdje griješim. Moja srtanica http://apartmani-manjarema-fadic.hr/

FileZilla se meni pokazala kao zadnje smece, mada ju svi hvale (ne kuzim zasto). Skini si FlashFXP.

Filezilla radi hrpi klijenata kao i meni bez ikakvih problema vec godinama. Cisto sumnjam da je problem do nje vec do podesene konekcije na server, login podataka i sl. Ovako na blef tesko je ista reci, filezilla napise u reponsu sto je error. A i sa strane servera se vidi gdje je problem u logu. @Fgshkdfv_Khfkdfv A kontaktirati podrsku hostinga?

1 Like

serverlab, svaka čast tebi i filezilli, ali ja sam s njom uvijek imao problema, bez obzira gdje i na kojoj ftp konekciji ju koristio. Otkako koristim FlashFXP, sve radi kao podmazano.

@drmrgood ja osobno koristim filezillu godinama i nikad nisam imao niti jedan problem s njom…

@Fgshkdfv_Khfkdfv bilo bi super kad bi opiso problem malo detaljnije koji error dobivas, kad upisujes sta nastaje problem itd…

@serverlab - podržavam navedenu tvrdnju. Ja osobno i moji admini već godinama koristimo FileZilla FTP client u svim mogućim varijantama (uključujući i portable verziju). Osim nekih sigurnosnih problema koje smo riješili ‘in house’ preporučam FileZilla kao snažan alat za server administratore. :+1:

@Fgshkdfv_Khfkdfv - nedovoljno podataka za bilo kakav support. TW ne koristimo u firmi zbog toga što imamo nešto slično ali licencirano i legalno :smile:
Ako ti treba konkretna pomoć, skini i startaj s naših servera Supremo client https://www.croweb.host/download/Supremo.exe startaj program bez instalacije i na [email protected] dostavi user ID i password. Već će se netko naći da riješi problem free of charge :smile:
Živjeli!

1 Like