Problems a domenom?

Kupio sam jedan domen i povezao sa ga sa hosting, promjenio name servere. Sve je bilo uredu dok mi se danas nije pocelo desavati da samo prestane raditi. To se desi odjednom i prebaci mi na stranicu od namesilo (default za tek kupljen domen). Na mozili mi javlja gresku, da je uradjena neko preusmjeravanje i nesto sa kokijima. Sve sam dobro podesio, znaci sat vremena sredjujem stranicu i odjednom se desi to
:frowning:

Ovo mi nekad au firefox-u izadje
"The page isn’t redirecting properly"

Imali neko ideju u cemu je problem?

Pa ako si stavio da redirektuje bez www na www onda ti je do toga…

moj auto jednostavno ne radi, gasi se svake 2 minute, kako ga popraviti? Tako otprilike izgleda tvoj post… Daj neke detalje, koja platforma, koja upravljacka ploca, o kojoj se domeni radi i sl. pa ce ti netko kvalitetno i odgovoriti!

**Možete li dati ime domene, također pokušajte provjeriti dali je sve uredu preko http://www.intodns.com/ moguće je da se radi i o nedostupnosti web servera. **

Nesto sam cackao i uspio popraviti, hvala svima na odgovorima :wink:

lool. Ovaj topic bi trebao biti case-study kako NE komunicirati na forumu i kako NE postavljati pitanja. EOD

Covjece pravis se pametan previse, svjestan sam da je topic takav kakav je, ali forum kao forum je mjesto za slobodnu diskusiju, a ti na svakom otvorenom topicu od bilo kog clana imas nesto za dodati, prigovoriti, kao da si najpametniji ovde.

1 Like

Prema svemu navedenom, rekao bih da je problem bio u aplikaciji, ne u domeni tj. dns zoni…

Bitno da si riješio

Rijesio sam, i ja mislim da je problem sa nameserverima. Problem je bilo mozda i moje nestrpljenje jer inace kroz par sati mogu pristupiti stranici i povezati je sa serverom, u ovom slucaju sam cekao preko 30-ak sati pa sam odmah pomislio da nesto ne valja, sada sve radi, hvala svima na odgovorima :wink:


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja