Imam jednu domenu koja nosi ime firme. studio.
Par godina već sa godaddya.
Ulovio sam je čim se .studio pojavila.
Kako imam web .hr i .com zakupljen s imenom firme ovaj je trebao biti za prema van, no eto već više godina samo plaćam domenu.
Došao je prije koji dan email od godaddy brokera, nemam iskustvo s tim pa me zanima da li je to “legit”.
Uglavnom bacio sam ima na njihovu inicijalnu ponudu od 50$ da tražim 8000€.
I došlo mi je za dva dana ovo:
" Hello,
I’ve had a lot of back and forth with the other party and they can pay $6,000 USD + all broker/listing fees.
They do have an interest in this particular domain. However, they are quickly reaching their budgetary constraints for what they are able to pay.
If it’s helpful, they did agree to immediate payment and we facilitate the entire process in-house at GoDaddy. Since the Buyer is paying all broker/listing fees, there would be a quick and seamless net payout entirely to you.
Do you think we can make this work? If so, let me know and I can send over the necessary acceptance link so that I can collect payment from the buyer.
Sincerely,
Bryan Kupper
GoDaddy | Aftermarket Domain Broker
Direct Phone - +1.602-975-9228
Email - [email protected]"
Da l mi može netko reći da li se to dogodilo nekome?
Da li je to dobra cijena? Malo mi je žao jer eto ime je frime točno firma.studio, no nisam je koristio 4-5 godina za ništa.
I drugo ako je legit, kako oni plaćaju, jer domena je u vlasništvu firme?
Te što ja plaćam extra, tipa poreze itd? Da ako je stvarna ponuda da se uveća za to.
Broker fee i ostalo plaćaju oni.
Eto ako može pojašnjenje ili je scam?
Hvala!