Prodaje se sajt dopisivanje.com / cavrljanje.com

Prodaje se sajt: dopisivanje.com (gratis domena cavrljanje.com)
Datum registracije domene: 13.06.2014
Datum isteka domene: 13.06.2023
Domena je plaćena 500$ preko Epik marketplace (otkupljena). Ima na Namebio.com sales report.
Alexa rank: 630,324

Sajt se sastoji od chat platforme i blog-a sa unikatnim člancima Dopisivanje – Blog.
Posjete zadnjih 90 dana: https://i.imgur.com/R8abuhp.png

Plaćanje: PayPal (EUR) ili Žiro račun (EUR). Nema fiksne cijene, ponude slati u pp (znači da ne pitate koja cijena nego da se javite sa ponudom).

Stranica nije monetizovana, nisam je htio uništavati reklamama, ako vi želite onda postavite reklame. Chat platforma ima VIP sistem koji se naplaćuje PayPal-om. Chat skripta i svi plugini za istu su kupljeni, tako da ćete dobiti license key, files i ostalo.

1 Like

Solidna posjeta za ovu vrstu sajta. Kako dolazi posjeta? Koje skripte koristi, vazno dobijali se update redovno.

1 Like

Nešto ovdje ne štima, 190K users a od toga 189K new users, avg. time ti je 40s :expressionless:
dnevno graph pokazuje do 20k usera a realtime samo 19 online u posljednjih 30min, jos ako pretpostavimo da si to slikao kad si napravio post, u periodu kad je je otprilike peak time, nema smisla.

Jel to ovo isto sto si prodavao, vidim da redirektuje…?
https://wmforum.geek.hr/t/prodajem-chat-stranicu-balkan-cafe/59544

Da me ne shvatis pogresno, zainteresovan sam ali prije nego sto dobijes moju ponudu i ako vec ne zelis javno podijeliti sve info onda mi posalji u pp detaljniju analitiku, izvore posjeta, geo…

Koliko imas registrovanih aktivnih clanova, da li je iko kupio taj VIP?

4 Likeova

@Delija organic, direct i preko android aplikacije, skripta je ista kao kod mobchat.geek.hr i prima update.

@erminby da to je ista stranica što sam prodavao, s tim da nisam bio zadovoljan sa .cafe domenom pa sam otkupio dopisivanje.com za 500$. Stranica ima 1494 registriranih, a koliko ima gostiju to ne znam jer ulaze pod raznim nickovima pa ne ulaze u statistiku kao korisnici. VIP se kupi, a nekad pokloni na mjesec dana aktivnim chaterima. Analitika i posjete u pp ako želiš.

Btw. Alexa rank je opao na 620k i idalje se spušta.

Je li prodan sajt?-------

1 Like

Nije prodan, primam ponude na pp.

Kak sam shvatio, nisi odredio cijenu nego gledas ponude ?

1 Like

Tako je, dobro si shvatio :beer:

1 Like

Napisi cijenu sajta----

Jos uvijek aktualno; paket

:speech_balloon: dopisivanje.com (primary)
:speech_balloon: cavrljanje.com
:speech_balloon: balkanoid.com
:speech_balloon: chatovanje.com
:speech_balloon: pricaona.net

ovo je bullshit… nema niti neki broj za naplatu servisa(posalji sex na 666) ili slicno (brojevi sa dodatnom vrijednoscu)
nema tu para… keep dreaming honey :wink:

I dalje je aktualno (dvadesetznakova)

Meni samo nije jasno kako obliku dr uz ove linkove na dopisivanje. Com

500 eur sve u paketu

1 Like

Da li je sajt prodat? Ako nije mogu li dobiti više informacija o trenutnoj poseti sajta? Hvala

Ova je tema automatski zatvorena 365 dana nakon zadnjeg odgovora. Novi odgovori više nisu dopušteni.