Prodajem 3 webshopa (tvrtke sa ozbiljnim prihodom)

Pozdrav forumaši,

Radim kao broker u Flippi i htio bi vam predstaviti 3 oglasa koja su objavljena tamo. Svi detalji su dostupni nakon potpisivanja NDA-a.

1. Web shop sa slovenskom, hrvatskom i engleskom verzijom, podignuto na zasebnim domenama. Woocemmerce. Prihodi prosle godine €130k. Pokrenuto prije 6 godina u wellness kategoriji.
    Listing

2. Web shop na hrvatskom jeziku sa .hr domenom. Prihodi prosle godine €20k i prodaje se sa robom vrijednosti €20k. Radi se o anatomskoj obući. Pokrenuto prije 3 godine.
    Listing

3. Web shop je na engleskom jeziku, a vlasnik je iz Srbije. Prihodi prosle godine €157k, pokrenuto prije 5 godina. Trgovina prodaje satove za muskarce.
    Listing

Isto tako, imam jednu zanimljivu opciju sa 13 puzzli igri (ios, google play) koje su do sada zaradile €250k. A za ozbiljnije investitore imam jednu digitalnu tvrtku u Bugarskoj koja je prosle godine zaradila €2.5M i jedan startup u adult kategoriji koji se prodaje za €2.9M.

Uskoro u ponudi jedna web hosting tvrtka iz Hrvatske.

7 Likeova

Prvi i drugi link su identični.

Hvala na javljanju.

Web shop na hrvatskom jeziku sa .hr domenom. Prihodi prosle godine €20k i prodaje se sa robom vrijednosti €20k. Radi se o anatomskoj obući. Pokrenuto prije 3 godine.
Listing

Eheee hee … da to radi i ima prhoda ne bi ti to prodavao.

Ne prodaje on nego vlasnici tih shopova. Čovjek radi u Flippi i samo ovdje prenosi kaj se prodaje, a da je sa naših prostora.

2 Likeova

Nemo’š ovo reći al nikako prijatelju.

2 Likeova

Puno hvala @Firestarter i @Zdenga.

Ja zaista radim u Flippi kao broker i ne prodajem ja nego vlasnici shopova, ja odnosno Flippa je posrednik.

Sto se tice “hehe nema prhoda”, prihodi su vidljivi na screenshotima i izvodima koliko tocno su web shopovi zaradili unatrag nekoliko godina. Zato treba potpisati NDA, da se dobije tocan uvid, a vlasnici mogu pokazati tocno kada, gdje i koliko novaca je sjelo.