Prodajem domenu i projekt - crtaninahrvatskom.com

Prodaje se sljedeće:

  • zasebno domena crtaninahrvatskom.com po cijeni 300 EUR ili
  • kompletan projekt (domena, wordpress instalacija sa cca 600 crtića, neke treba ažurirati), cijena 2.000 EUR
  • u cijenu uključena FB fan stranica sa 15+k likeova svi pravi

Stranica je do prije koji dan bila aktivna no hakirana je kako nemam vremena posvetiti se tom projektu pa sam ga zanemario. Trenutno je offline. WP instalaciju treba očistiti i postaviti online.

U zadnjih 18mj stranica je zarađivala prosječno 100 USD mjesečno, a trošak je običan shared hosting kako je sve optimizirano i radi savršeno. Dnevno je stranica do prije koji dan imala 2500-3500 unique posjetitelja, te 6000-11000 pageviewova.

Dakle priča je uhodana, rang na tražilicama vrlo visok. Uz minimalan ulog i malo truda oko čišćenja instalacije ili nova instalacija pa import imate stabilnu i sasvim solidnu zaradu. Kako je dosta crtića potrebno ažurirati i ako se stranici posveti potencijal je i mnogo veći. U boljim danima imala je i po 5000-6000 unique posjetitelja pa je to sasvim realno očekivati.

Opcije plaćanja su jednostavne - cash and carry. Cijena fiksna.

Sve statistike dostupne na zahtjev u inbox.

Tražiš 2000 eura za sajt koji nije online? Ne volim sabotirati prodaje al ovo je stvarno komično.

2 Likeova

Slazem se @bugi , a da ne govorimo da svakim danom kako je stranica offline, njene pozicije padaju, padaju i padaju…

Stranica je offline 3-4 dana pa nije problem za sada. Ako je netko zainteresiran u kratkom roku to odraditi neće imati značajan pad. A za par mjeseci ako se nitko ne javi će vjerojatno i cijena biti manja.

Meni taj projekt nije prioritet, pa tko hoće tko neće ne mora :smile:

Hmh, ne znam kako mislis ocistiti wp instalaciju jer taj cms ima dosta datoteka sam po sebi nakon instalacije + imas 600 filmova koje lako pretvoris u php preko Add handlera te ostali Mime. Znaci moras prosnjofat hrpu datoteka da vidis krije li se sto u njima. Najbolje nacisto instalirat pa prebacit…A i jedno i drugo je gnjavaza i posao…

Al tko će dati 2000 eura da bi vidio hoće li uspjeti spasiti nešto. To da ti daješ za 2-3 mj zaradu pa ajde da netko riskira koliko će spasiti, nego ti prodaješ sajt po 2 ipol godišnjoj zaradi a kupac nema pojma ni što kupuje.

3 Likeova

Moze li manja cijena? LP

Koji je način zarade?

Zanimala bi me baza od sajta + domena, koja bi bila cijena za to?

Molim statse na privatno

Stranica je offline 5 dana. Imam export Wordpressa koji se lako prebaci na novu čistu instalaciju pa to i nije neki problem. Poanta je samo da li je netko zainteresiran za to odraditi i posvetiti se ažuriranju dijela crtića.

Cijenu mogu spustiti na 1500 EUR za ozbiljne kupce.

Pozdrav,
kako je već prošlo neko vrijeme otkad je stranica off, može sve zajedno za 1000 EUR, ili samo domena i WP export za 500.

Upiti u inbox

Proslo je toliko vremena od tada da te vise nigdje nema u googleu, posto ti je stranica of skoro mjesec dana.

Cek stranica zaradjuje 100$ mjesecno i ti je drzis offline, meni tu nesto strasno smrdi.

2 Likeova

Smrdi, smrdi, užasno smrdi!!!