Poz ekipa.
Bavim se društvenim mrežama i trenutno imam listu profila, grupa, acc-ova, stranica koje prodajem.
Sve što prodajem je isključivo građeno od nule, bez Indijaca, fake pratioca, fake lajkova, bez ijedan cent uložen u reklame; takođe, svaki pratioc, svaki lajk se može od prvog do zadnjeg provjerit u legitimnost.
Od svega posjedujem detaljne analitike. Svi profili su bazirani na pratioce, lajkove, sve interakcije sa područja Balkana: Hrvatska, Srbija, BiH, Crna Gora, Makedonija kao i Njemačke, Slovenije, Italije…
Ispod ću napisat šta sve imam na stanju, ostavit ću link jedne grupe sa Facebook-a čisto da vidite da sam ja vlasnik, a za sve analitike i cijenu ponudite pa ćemo se definitivno dogovorit. Molim samo ozbiljni da ne gubimo oboje vrijeme…
FACEBOOK
• Grupa za zapošljavanje Njemačka (31k)
• Grupa za liječenje ljekovitim biljem (4k)
• Stranica humor, zabava; razno (3k pratioca, 5M prikaza, svježe napravljena approx. 1-2mj.)
• Facebook profil (7k pratioca, napravljen 2023.)
• Facebook profil (5k prijatelja, napravljen 2023.)
• Facebook profil (5k prijatelja, 1k pratioca, napravljen 2025.)
• PREMIUM Facebook profil (3k prijatelja, 7k pratioca; nenormalan reach na profilu, svaki reel dostiže po 100/200/300k+ prikaza, na svakom reelu po 1,2,3,4,5k+ lajkova [iako je profil – znači nije ni profesionalan ni kao stranica], slike dostižu po 1,2,3k lajkova, slike imaju najviše komentara čak po 500 komentara na jednoj slici kroz 12h, napravljen u martu ove godine…)
• Facebook profil (5k prijatelja, napravljen u aprilu)
INSTAGRAM
• SUPER PREMIUM PROFIL (19k pratioca, profil je napravljen u augustu prošle godine, nikad plaćena reklama, nikad promijenjen username [predobar username za brend], acc je dobio popularnost pomoću reels-a koji dostižu stotine hiljada prikaza, lajkova, komentara, share-ova; na profilu se konstantno radilo, probni videouradci dosežu po 300k prikaza, muška populacija, doseg profila kroz manje od godinu dana je preko 15M+, zadnjih 3mj. profil je dosegao 7M prikaza, 170k posjeta profilu, 7k dodira na vanjsku vezu dok je zadnjih 7d dobio 1,1M prikaza, od tog 27k posjeta profilu, 1200 dodira link in bio…)
• Instagram profil 3k (napravljen u februaru 2024., muška populacija, pratioci steknuti putem reels-a)
THREADS
• SUPER PREMIUM PROFIL (povezan sa ovim gore super premium profilom, 11k pratioca, znači Instagram koristim kao videouradke a Threads u vidu slika, svaki dan sam izbacivao po jednu objavu od septembra prošle godine, objave dostižu lajkove u rasponu od 1-3k, komentari variraju u rasponu 100-400, profil je otprilike imao doseg isti kao Instagram, u zadnjih pola mjeseca imao je pola miliona prikaza, od toga 13k lajkova na objave i 1700 komentara, muška publika…)
TIKTOK
• Account 8k pratioca, 80k lajkova, napravljen 2023.
• Account 5k pratioca, 17k lajkova, napravljen 2020.
• Account 1.5k pratioca, 110k lajkova, objavljena dva videa iz 2022. koji su ukupno dobili milion prikaza
YOUTUBE
• Kanal 1.7k subova, 28M total reach, 2M prikaza, publika 18-28/M-Ž
SNAPCHAT
• Account 15k pratioca, napravljen u novembru prošle godine, 10% woman, 90% man
• Account 46k pratioca, napravljen u augustu prošle godine, 30% woman, 70% man
TELEGRAM
• Grupa 2300 članova, populacija muška
Imam još dosta raznih acc-ova, platformi ali to sam ostavio za ličnu upotrebu. Prodajem isključivo jer mi sve ove društvene mreže u zadnje vrijeme u kombinaciji sa poslom oduzimaju previše vremena. Svakako, sve nonstop radi sa prodajom ili bez nje. Za detaljne analitike, sve što Vas zanima, doslovno od a do ž kako bi se uvjerili da je sve legitimno javite se privatno, samo molim ozbiljni kupci da se ne peglamo ni Vi ni ja…