Na prodaju je kompletno razvijen i operativan IPTV servis s više od 600 zadovoljnih korisnika, većinom iz EXYU područja, te dvoje zaposlenika. Servis generira stabilan mjesečni prihod koji može doseći i do €10.000.
Detalji ponude:
WHMCS Website x2 – Glavni web za prodaju IPTV usluge + dodatni za Cross Payment (hosting).
Xtream Panel – Pristup i kontrola nad korisnicima.
SIM kartica – Broj mobitela s pristupom WhatsApp i Viber distribucijskoj listi korisnika.
Hosting – Na DigitalOcean (glavni WHMCS) i Hostinger (CrossPayment WHMCS).
WHMCS integracija – Povezano s Xtream Panelom za automatsku kupovinu IPTV usluge, uključujući integraciju s PayPal Advanced Payments za kartice i PayPal plaćanje.
Službena IPTV aplikacija – Uključuje .aab i .apk fileove te panel za upravljanje aplikacijom.
Prednosti:
Stabilan i profitabilan biznis s postojećom korisničkom bazom.
Automatiziran proces prodaje i naplate putem WHMCS i Xtream panela.
Spremno za skaliranje i povećanje broja korisnika.
Cijena: €30.000
Za više informacija ili ponude, možete me kontaktirati putem privatne poruke na forumu ili odgovoriti direktno na ovaj post.
Glupost, ako može doći na više razine, onda je još više stabilan.
Biznis na pretplate je stabilan jer će ljudi teško otkazati tako jeftine pretplate i prelaziti ne lagalne tv pretplate.
Puno veći problem ovdje je pitanje legalnost ovoga, odnosno, koje probleme ovo može donijeti sa sobom.
Upravo tako, ispricavam se na krivom izražavanju. Naime da, zarada ovisi iz mjeseca u mjesec i stabilnosti marketinga koju radite. Postoje svakakvi ljudi. Kroz uslugu je prošlo više od 1000 ljudi, nekima se usluga svidjela, nekima ne, ali ono što mogu reći da usluga nije legalna (što je jasno kao dan) dok s druge strane nudim mogucnost otvaranja firme (LLC) unutar USA kako bi vlasnik mogao prikriti zaradu odnosno opravdati ju u druge svrhe. Sve u svemu, po dogovoru mozemo otvoriti firmu u USA unutar navedene cijene.
Jel samo meni ovo neverovatno sta covek pise ili ne?
Uskoro ocekujem oglas “prodajem tonu kokaina sa razradjenom mrezom distributera”… Prijatelju, za ovo sto ti prodajes se debelo lega u zatvor! Vodio sam 5 godina call centar legalnog distributera i znam sta se radilo sa ovakvim lopovima, tako da znam o cemu pricam. Sto dalje od ovoga, moj savet!
Jasno mi je da nekima ovdje ne paše legalnost ovog servisa, ali jednostavno kada se nađete kao ja u situaciji od prije 4 godine, nikako nije lako, a uzimate sve što Vam se nudi. Tada sam poceo raditi, poceo vise istraživati i kada sam shvatio kako sistem funkcionira, tocno sam znao kako usluga treba funkcionirati i izgleda uz svu vještinu prodajne komunikacije koja na kraju zaključuje prodaju.
Kako je, tako je, onaj tko se želi u navedeno upustiti, navedena je cijena. Zasto je takva cijena? Razlog je pokretanje novog LEGALNOG biznisa u lijepoj NAŠOJ.
Svakako sam zatražio brisanje ove objave jer nisam u mogućnosti obrisati sam.
Hvala svima na lijepim odgovorima i dodatnom sarkazmu. Sretno!