Prodajem monetizovan YouTube kanal

Ljudim odgovaram, babama koje pipaju jok :grimacing:

Vidim da ti viĆĄe voliĆĄ da mlatiĆĄ praznu slamu nego da prodajeĆĄ. Baba ne pipka, baba se samo ne loĆŸi na bajat hleb. :rofl: A ti fino drĆŸi kanal, moĆŸda ga na kraju sam sebi prodaĆĄ. :waving_hand:

1 Like

Ni ja nisam primetio da mi je trebalo tvoje odobrenje da iznesem misljenje o kanalu koji zaradjuje 100e i koji nece otplatiti 5k evra za 10 godina tim tempom.

Ma kanal teĆĄki krĆĄ.

Uskoro ce napisati da je kao prodao :rofl: voli lik mnogo da se folira i kao on nesto i neko treba da ga pita za misljenje. :rofl:

Das 5k evra oni mogu da ugase sutradan. Nije to sajt ili aplikacija pa tvoje vlasnistvo..

Ali se vidi da je zadnjih meseci zaradio manje i prosecno malo vise od 100e mesecno,trajanje video snimka ni minut i ne zna se gde je on reklamirao i da li ima svoje stranice za reklamiranje.
Primer,neko sad kupi i nema stranice za reklamiranje nece imati ni posete ni zarade
ne bi on njega prodavao da mu je isplativ mnogo
brod koji tone se napusta.

Eto malo sam izneo svoje misljenje bez pitanja gospodina. :grin:

1 Like

Ć to bi Cane rekao “DruĆŸe, da li si ti pametan?”. Toliko niĆĄta ne znaĆĄ a iznosiĆĄ miĆĄljenje, to se moj debilko proverava u dva klika, jer teĆĄko da mogu da ga “reklamiram na browse feed-u”, ili moĆŸda u tvoj paralelnom univerzumu moĆŸe?
Ć ta se duĆĄebriĆŸnika i “stručnjaka” nakotilo

Bez da si video znaơ
 JoĆĄ jedna stvar koja jako govori o “namerama pisanja”, uniĆŸavanje prodavca bez osnova, ali to govori o tebi, ne o meni :slight_smile:

A ja se ipak “malčice” razumem u to ơto pričam
:wink:

1 Like

Cim je tema “veliki prodavcu” elita,estrada
to je za mene krs kanal i autorska prava vise na koncu..to ili se pravis da ne znas ili nemas pojma stvarno.

Sto se tise statistike:Sugested videos moze biti od ko zna kog kanala..

Moje misljenje je moje misljenje a ti ako se slazes to mene ne interesuje.
Ti si prodavac i mi gledamo sta se prodaje i ocenjujemo. Uzmi 500e i pevaj ako i to dobijes.

Eto, sve znas, blago majki sro te rodila tako pametnog

Idalje kenjas a ne znas kakav je format kanala, kako godinu ipo radi bez problema 
 Nadobudno, glupo magarence

Verujem da je high best kanal koji godisnje zaradjuje dve jake plate. :rofl: daj nekome kanal za 500e i resi se muke. :rofl:

@Jeronimo034 daj mu kanal za 500e da prestane plakat. Neka se decko veseli.

Sad da mu kazem evo ti kanal za 500€ ne bi imao, ali zna sta moze i koliko moze.

Najbolje je da nadjem nacin da promenim format videa u neki koji mi ne trosi vremena puno i nastavim ja sa ovim kanalom.

Ja ne znam kako imate volje raspravljati se 3 dana.

EDIT: 9 dana.

4 Likeova

Ostavljanje budala i glupih bez odgovora nas je dovelo do ovde gde smo danas. Druge budale i glupi pocinju da veruju da su budale u pravu, i onda imas ovakvu najezdu ili ti epidemiju budala, glupih, nekulturnih koji sve i svasta komentarisu. Zato to nije moja praksa, budalama i glupima se uvek odgovara. Jer u suprotnom, budala ce da bude u pravu. A za ovaj nivo konverzacije treba dva minuta realno, tako da nema sta da me mrzi, cak mi je i gust :blush:

Ova je tema automatski zatvorena 30 dana nakon zadnjeg odgovora. Novi odgovori viĆĄe nisu dopuĆĄteni.