Prodajem monetizovan YouTube kanal

Na prodaju monetizovan YT kanal, bez strajkova, ogranicenja itd. Kanal je domaci a tematika je rijaliti ali moze da prodje i estrada, tako da tema ima na pregrst.
Za zadnjih godinu dana zaradio je nesto preko 2000$, i to moze mnogooo jace da ukoliko se radi na kanalu kako treba. Meni je bio bas bas sporedna stvar pa sam dosta slabo radio na njemu, u nekim talasima.
Ispod su slike nekih osnovnih stvari, tipa zarada, pregledi itd. Novom kupcu stojim na raspolaganju dva dana po sat vremena za uvodjenje sto se tice nacina na koji sam ja radio. Inace, kanal zahteva od prilike sat vremena dnevnog rada, naravno kad se covek uhoda.
Analizom konkurencije, slicni i isti kanali imaju od 1 do 4,5 miliona pregleda, te neki raspon zarade od 500 do 4.5k $ mesecno, redovnim radom, mislim da kanal moze do 1k+ za nekih 6 - 8 meseci.

Cena 5000$

P.S. ostavljam diskreciono pravo kome cu da posaljem link kanala, posto ima puno “gledaca”.

Februar sam stavljao od 3 do 8 videa, neki prosek 5-6, i ovo je statistika.

Mart nisam nista stavljao jer nemam bas vremena, tako da cena moze da ide dole, jer realno greota da propada kanal. Tako da sam otvoren za ponude.

Pozz, posalji mi vise informacija ako ti nije problem.. Hvala

Vec si mi pisao, mislim da nisi kupac tako da nema potrebe da trosimo moje vreme.

1 Like

ok je ako tako mislis, ali nisam ja na forumu od juce da bi imao tako misljenje, mogu ti ja sastaviti i lepsu poruku da izgledam kao ozbiljan ali nije mi do pisanja htio sam samo cuti vise informacija.

Pa vec si mi pisao za neke ranije oglase, na jednom si mi cak i rekao da si iz znatizelje hteo da vidis o kom sajtu je rec, tako da ne mogu da trosim vreme na to. Izvini na direktnosti, ali tako je najbolje.

1 Like

Cena je prenaduvana jer po statistici ne vredi ni 500e. Da se to isplati i ti bi nastavio da radis na tom kanalu.
Bolje iznajmi nekom kanal ili placaj procenat i delite zaradu…

Kako je prenaduvana ako je covjek zaradio za godinu 2000$, jesi realan? Realna cijena kanala bi bila 2100$. A vjerujem da ce ga dati za manje novca.

Evo gledam poruke iznad i nigde ne mogu da nadjem da sam trazio “misljenje strucnjaka” sta da radim sa kanalom.

2 Likeova

Brate, pričaš kako kanal može 1000+ $ mesečno, a ti si za celu godinu izvukao jedva 2000 $. Znači, nije baš tako bajno kako pričaš. Kažeš da si radio ‘slabo’, ali nigdje ne piše koliko si tačno radio i kakvi su rezultati kad se radi punom parom. Takođe, nigdje ne spominješ da li je bilo problema s autorskim pravima, demonetizacijom ili nekim skrivenim blokadama. Ko kupi, može mu YouTube sutra sve ugasiti, a pare bacio. Malo više iskrenosti ne bi škodilo.

1 Like

Ko se zainteresuje, dobije link, pa obavi razgovor samnom, spremi sva podpitanja, pa i ova koja si ti spremio, dobije sve odgovore.
Madaaaa, ja mislim da tebe samo “zulja” to sto necu da ti posaljem link pa eto malo piskaras. Ali idalje TVRDIM, nisi kupac :slight_smile:

Braska, ako je sve čisto i bajno kao što pričaš, što ti je problem da napišeš konkretne odgovore ovdje? Ljudi bi valjda voljeli da vide te informacije pre nego što troše vrijeme na neki ‘razgovor’. Očigledno nisi navikao da ti neko postavi konkretna pitanja, pa sad glumiš uvređenu mladu. A to što misliš da nisam kupac – možda i nisam, ali pravi kupci upravo postavljaju ovakva pitanja da ne bace pare na neku rupu bez dna…

1 Like

Ne kapiram sta mi je glupo da odgovorim? Eto, napisi taksativno pitanja o de javno i dobices odgovor.

E pa braska, što se onda nisi odmah fino javio, nego nešto vrdaš ?

1. Koliko si tačno mesečno zarađivao kad si ‘redovno’ radio na kanalu?
  2. Da li je ikad bilo problema sa autorskim pravima, demonetizacijom ili nekim upozorenjima od YouTube-a?
  3. Koliko je star kanal i koliko ima ukupno videa?
  4. Kakav je organski reach – koliko pregleda dolazi s preporuka, a koliko iz pretrage?
  5. Da li je AdSense nalog već povezan s kanalom i može li se prebaciti bez problema?
  6. Zašto prodaješ kanal ako tvrdiš da može donositi 1000+ $ mesečno?
  7. I najbitnije – odakle su ti videi? Ako su iz Zadruge ili sličnih emisija, nema šanse da imaš prava na njih. Pink i ostali gase takve kanale čim ih skuže. Jel bilo nekih prijava, blokada ili problema s autorskim pravima? Kako kanal uopšte opstaje ako je sve to na tu foru?

Eto, sad fino odgovori ako nemaš šta da kriješ…

1 Like

E sad ti fino pokazi da imas na racunu bar 3k eura da ja ne trosim vreme na odgovaranje dzaba, jer nisi kupac :slight_smile:

Meni je realno zao vas “kibicera” koji niste sposobni da sami nista napravite pa gledate kako da iskopirate tudje stvari ne bi li ista napravili…

Sto se zainteresovanih ljudi tice, eto na sva ova pitanja cu rado da odgovorim svakome ko je kupac.

E vala brate, ako si tolki trgovac, što se toliko tripuješ? Ako je sve čisto, što ne odgovoriš fino na par pitanja? Nego izgleda da nešto nije kako treba čim se ovako vadiš…

A to za 3k evra, šta da ti šaljem sliku iz banke? :joy: Kad čovek hoće nešto da kupi, normalno da će pitat šta tačno uzima. Ti bi najradije da neko pare da na slepo, a da ništa ne pita.

Aman jarabi, vidim ja da se tebi više svidja da pametuješ nego da prodaš kanal.
Aferim ti, al brate, nećeš ti ovo tako lako uvalit nekom ko zna šta radi … :waving_hand:

1 Like

Ako ti tako kazes :slight_smile:
Samo mi nije jasno kad nisi kupac za sta mlatis na temi :slight_smile:

Evo ja sam kupac, imam ista pitanja, posebno oko autorskih prava.

Na koji nacin mogu prenositi sadrzaj legalno sa oficijalnih vlasnika prava? Moze i odgovor na pvt, ali samo ako je legalno.

Poslat odgovor @sitefun.

Inace da ne bude zabune, koga god nesto interesuje slobodno neka se javi, hvala Bogu ništa ne krijem i na ovom forumu sam jako dugo, i do sada nemam niti jedne mrlje. Ono što mrzim, su paraziti kao dotični koji “brine” a zapravo je cilj da mukica vidi metodu, šta i kako se radi, jer nije sposoban sam da išta uradi. A kad već optužuje da nešto krijem, evo vam razlog zašto ga ignorišem.
Ko baba u marketu, svaki hleb bi da pipne ali ne i da kupi…

Ako ništa ne kriješ, što se onda ovoliko pravdaš i izmotavaš? Ko da ti neko traži pare na veresiju, a ne samo da postavi normalna pitanja.

Što se tiče toga ko je sposoban, a ko nije ako misliš da se neka velika tajna krije iza kopiranja klipova iz rijalitija, onda vala, nek ti je sa srećom. :joy:

A to za babu u marketu, bolje baba da pipne hleb, nego da ga kupi bajatog, pa da posle kuka. Zato, ako stvarno hoćeš da prodaš, fino odgovori ljudima i kraj priče. :star_struck:

1 Like