Prodajem prvi HR i ex YU sexy site (od1997)

Prodajem svoj site www.iznad18.com.
Nastao početkom 1997, već je 28 godina neprestano na webu.
Od samog početka donosio je odličnu zaradu (cca 20.000 eura čiste love na godinu) sve do 2010. kada sam se počeo baviti drugim projektima a IZNAD18 sam skroz zanemario jer mi je prestao biti izazov (a onda još i žena, djeca).
Zadnjih 10 godina site vegetira bez ikakvih izmjena.
Pošto je bio kultna stranica za sve govoreće hrvatskim/srpskim jezikom u cijelom svijetu, vjerujem da bi mu se sa dobrim redizajnom i prilagodbom za pregledavanje na mobilnim uređajima mogla povratiti stara slava a time i dobit. Pogotovo ako se sjetim da je danas 5 puta više vezanih na internet nego ih je bilo 2006. godine.
U vezi sajta dao sam intervju gotovo svim dnevnim, tjednim i mjesečnim novinama koje su tada postojale (Jutarnji, Večernji, Nacional, Globus, Danas, Bug, Hustler, Playboy, itd). Za 2 godine bit će 30 godišnjica postojanja sajta i možete biti sigurni da će sve ove novine koje su objavile reportažu o sajtu rado obilježiti godišnjicu. Ako do tada uredite site, imat ćete odličnu i potpuno besplatnu reklamu…
Site NIKAD nije obilježio nikakav skandal, curenje podataka, itd. Sve obaveze rješavale su se u potpunosti i bez ikakvih reklamacija.
Bolju referencu za poslovanje od ovog ne možete imati.
Osim članarine, dobar dio prihoda dolazio je od sexy shopova kojima je moja stranica bila odlična reklama.
Site je sad u hibernaciji pa je i posjećenost zanemariva.
Dakle, želite li postati novi GLAVNI sex webmaster u Hrvatskoj, sa svojom ponudom javite se na PM ili na (svoju buduću) E-mail adresu: [email protected]

ps
30 mi je godina i vrijeme je da sad netko drugi postane glavni fkr u 'rvata :slight_smile:

1 Like

Bas steta sto je propala takva kultna stranica. Ko se tada uspio spojit na internet sa gustom je drkao na tvojoj stranici. Sretno sa prodajom!

2 Likeova

Bio sam ti na sajtu — pa to je tehnologija 97-me … taj sajt treba od nule napravit u WP-u … nije ni cudo zasto ga prodajes … cisti HTML i CSS.
Kad netko udze na sajt i vidi tehnologiju kako je napravljen je isto kao da vidim Peglicu na ulici 85 godiste.

Ja volim vidjeti peglicu 85 godište na cesti. Još ako se vidi da uredno radi i nije “okićena” stvarima izvan svog originalnog vremena.

Sve piše u oglasu.
Site održavam na webu samo zato što sam mu otac i što mi je prirastao srcu zbog gomile dobrih trenutaka koje sam s njim proživio.
Ako ćemo realno, vrijednost je jedino domena koju je dobro upamtilo 2.500.000 jedinstvenih na godinu koje sam imao u periodu 1998. - 2005. te sadržaji (seksomanija, zawebancije, droga…) koji se još mogu iskoristiti jer će uvijek biti aktualni…

Site je Ferrari 1987. godište.
Do 2003. bio je najposjećeniji site u zemljama bivše YU

Jedino što tu ima vrijednost je domena i baza korisnika, ostalo je :-1:

Nažalost takvi sajtovi imaju puno veću sentimentalnu vrijednost vlasniku, nego stvarnu tržišnu vrijednost

Ja zaista ne vidim zasto ni kokentarisali coveku oglas ukoliko niste interesentni da kupite sajt… Koja je poenta? Sem sto ubijate bez ikakvog razloga temu gde neko nesto polusava da proda, pa sve da je i milion eura stavii cenu, ne vidim zasto bi se vas ticalo ukoliko niste kupci…

3 Likeova

Tocno, sajt nije ni posjecen odavno. Tako da mu prava vrijednost domene nije velika. Domena je bila nekad posjecena i jaka ali sada u 2025 nema nikakvu vrijednost radi toga sto nema posjete ili ima minimalac posjeta koje su vise manje nebitne.

Da je prodavao 2000 godine mogao je uzet neki novac ali danas 2025 god. nema nikakvu vrijednost. Domena / sajt je online ali mrtav odavno i ne posjecen.

Svaki auto old timer volim vidjet, pa moze i Peglica 85 godiste.