Prodajem sajt i FB page 242k zarada 6000$ mesecno

Prodajem sajt natabanu.com i Facebook page sa preko 241k lajkova


Domaci sajt koji mesecno zaradi oko 6000$ (nije lose za poso od 20 min dnevno, potrebno je samo zalepiti embed kod sa drugih sajtova koje prevode serije i to je to)
Ako bi se sajt prebacio na vesti sigurno bi sa Facebook IA zaradjivao preko 15000$ mesecno

Sve ponude ovdje javno ili na pp

Ako nemate 200.000$ nemojte gubiti vreme

Da da, platiš 200k e i čekaš da najebeš. Ako nisi znao, kod nas se već vodi nekoliko sudskih procesa zbog ovakvih sajtova, u Amarici dobivaju doživotne. Pametnije bi ti bilo da ostaješ anoniman umjesto da se kurcis tu na forumu.

3 Likeova

daj budi realan molim te … koliko dugo su online gledalica, kinoteka i filmovizija … jos oni bas strane filmove ubacuju a natabanu ubacuje turske serije koje ionako niko ne ganja zbog autorskih prava

daj mi jedan link gdje si nasao da se u americi ide na dozivotnu zbog krsenja autorskih prava?

i daj mi jedan link PRESUDE domaćeg suda u vezi autorskih prava na internetu

a usput procitaj ovo: http://mashable.com/2012/08/03/embedding-video-copyright-infringement … myvidster i dalje aktivan

1 Like

Bio je dokumentarac di je jedan Englez bio predan americi i prijeti mu dozivotan zatvor radi embed filmova. Ova cijena granici sa ludošču, pa toliko ne mozes dobit za amazon site koji su jako cijenjeni.
A sa turcima imat posla jos gore. Prosle godine je vlasnik filmovite proveo 30 dana u istraznom koliko sam upucen.

Vidi momka, tek se pridružio forumu i odma bi 200k. Nije loše za početnika.
Kupujem kuću u Grčkoj, inače bi odma kupio da nisam bacio pare tamo.

Dobro kažu Bugi i Petar. :blush:
A i naš momak…

Ni ti ne gubi vrijeme Momče, jer kad me budu pitali tvoju IP adresu, tu je. :blush:
Odmah oblači cipele na tabane, nemoj da te (organi) čekaju. :smile: Budi Stand By. :o:
.

2 Likeova

Opaaaa cijene, pa sto ga prodajes ako tako vec dobro zaradjujes?!?

Druga stvar, gdje su dokazi google analystik i zaradjeni novac sa tih servisa odakle “peres” novac toliki?

Nego odma na cijenu, kao da ovdje narod sijedi i kenja novac??

1 Like

Pogledas engagement na stranici i ako se iole razumes u FB jasno ti je koliko sve ovo zaradjuje :slight_smile:
Stranica od 240k = 10k aktivne stranice :wink: mozda i manje.

1 Like

turske serije su i na youtubeu … zato što ih NE PRIJAVLJUJU zbog autorskih prava

proveo, ali je pusten … i priveden je zbog prijave jedne hrvatske firme … pored toga je imao 57593475934758938934 prijava stranih firmi ali je pao zato sto je jedna hrvatska firma prijavila jedan film … a sve je na njegovo ime bilo

ne bih da pametujem, vi znate bolje od mene

ali je činjenica da su aktivne i gledalica i filmovizija i kinoteka i sigurno zaradjuju 3-4-5k$ mjesecno i DALJE SU AKTIVNE

Moze li kako u ratama? 10eura mjesecno.Pozz :smile:

1 Like

Ma daj molim te, da zaradjujes 6000$ mesecno nebi ti ovde visio na forumu i prodavao nesto sto bi ti za 5 god donelo jedan dobar Ferari i lagodan zivot. Ta prica ne pije vodu, barem ne kod mene. Plus sto mozes imati problema sa zakonom. Nisam upucen u to ali kako vidim to nije legalno. :slight_smile:

2 Likeova

Pusten da se brani sa slobode, sad sljedi sudenje sljedecih par godina. Filmovita vise nema filmove zato je online. Ovi ostali se skrivaju iza BIH i Srbije ali ne za dugo, proslo je vrijeme kada se to moglo raditi i kada je to bilo normalno, sad je to kockanje ogromno.

1 Like

Mislin da ne laze o zaradi, ali jedino sto sam siguran da mu neko nece dati 200k$ za ovo. Plus ko god to ima u novcima, zna dobro sto moze od toga napraviti live.

1 Like

Trenutno u Puli za te novce možeš kupiti 3 stana koji ti preko ljeta mogu svaki donositi zaradu od minimalno 100€ dnevno preko sezone

3stana x 100€ = 300€ dnevno x 30 dana = to je oko 25000€ za sezonu a izvan sezone možeš bez problema zarađivati do 500€ po stanu

I nekretnine uvijek imaju vrijednost i tu su… ostaju :slight_smile:

Inače se bavim najmom dugi niz godina i 1000% garantirana zarada

Tako da slažem se s @cupomakarska :slight_smile:

1 Like

Ma i da pustimo sa strane to da je sajt ilegalan i da je atomska bomba, gledano sa strane webmajstora, 200k / 6 = 33 mjeseca zarade unaprijed.

Za dobiti 33 mj zarade unaprijed sajt mora biti ozbiljan, sa stabilnom posjetom sa Googla i zaradom na duže vrijeme preko pouzdanih programa, potpuno čist i bez većih rizika, bez FB posjeta jer se ne zna što će biti sa Faceom za par dana, tako da je ovo bubanje cifre čisto bahačenje u stilu ja sam glavni.

Ovaj sajt, ako se nađe netko tko želi preuzeti rizik na sebe, cifra od 1-2 mjesečne zarade je odlična prilika za vlasnika. 33 mjeseca, pa to je 3 godine, šanse da će ovaj web biti online 3 godine su ravne nuli a pogotovo da će vratiti te pare. Znači čisto preseravanje. Pitanje je hoće li njuškalo ili 24sata biti živi za 3 godine, kamoli ovo.

2 Likeova

Imam i ja na prodaju sajtova za 10k-30k-50k eura pa tko hoće nek se javi :slight_smile:

@momak

Na tvom mjestu ja bi tu pokupio zaradu jos par mjeseci i poklonio dok nezavršim u zatvoru :slight_smile:

Obrisite ovaj link… otvori 10 linkovai…i

Cekao sam da se svi “pametni” jave pa da svima odgovorim i da im kazem da mogu samo da placu jer ovakav sajt nikad nece imati, zaradjujte 2-3$ dnevno i budite i dalje pametni a ja cu uzimati lovu, kupio sam stan u beogradu i novi audi a6 sad skupljam za stan na moru i posle cu da pocnem da stavljam clanke i sve legalno i da da da zaradjivacu vise, sad je ono cudno za ove pametne, zasto sada ne pocnem da stavljam vesti? Pa zato sto za 20 min dnevno zaradjujem puno love.

Pametni zar se ne razumete u DMCA? To znaci da bi svi sajtovi bili ugaseni zbog krsenja autorskih prava, naravno nije tako, dovoljno je ukloniti embed/link i nema problema.
MOLIO BI DA MOJ SAJT NE MESATE SA STRANIM FILMOVIMA

Samo da kazem da sam od konkurencije vec dobijao 100k eurica i glatko sam odbio jer ovaj sajt ce trajati dok bude imalo serija, a to je jos mnogo godina
ZA SVAKU SERIJU SAM PRVI NA GOOGLE - NAJBOLJI SAM!

2 Likeova