Prodajem site - ENIGMOTEKA

Prodajem site za 6000 kuna. Riječ je o enigmoteci. Uz site dajem i program za izradu križaljki sa ogromnom bazom stranih riječi, riječnikom… Dajem i bazu sa preko 30 000 hrv riječi . Sve križaljke na stranici su moj rad. Dajem i program za izradu PDF mozgalica. Program može generirati sve poznate i nepoznate mozgalice. Samo sudoku-a ima preko 40 varijanti. Neke skripte i igre na stranici su kupljene.

Site je online 5-6 godina i nekada je imao preko 1000 posjeta dnevno bez reklamiranja. Ljudi su sami pronalazili site. Danas je posjeta pala jer sam par puta radio redizajn stranice koji je vjerovatno utjecao dijelom na gubitak posjeta.
Ja za site nemam vremena ni dovoljno znanja a netko tko zna i ima volje jako brzo može povratiti uloženi novac.

Trenutna posjeta varira između 250 - 350 posjeta dnevno. Bounce Rate od 2010 pa do danas je 25,50%, Stranice po sesiji 5,87, Prosj. trajanje sesije 08:20. Zarada je 20 - 25 eura mjesečno. Mislim da je za prošli mjesec bila 30 eura. CTR je 1% - 1,5%, Prikaz stranica prosječno 1500. Domena je plačena za 2014 i 2015.

jel ti mislis na ovo? http://enigmoteka.blogspot.com/

http://www.enigmoteka.com/

koliko mjesečnih zarada tražiš za portal ?

Poštovani, novi sam na forumu pa ga još ne znam najbolje korisititi. Zainteresiran sam za stranicu enigmoteka. Molim više informacija na e-mail: [email protected]

lp

Predrag Buconjić

Spreman sam ti dati 250-300e ako nikoga na nades javi do kraja mjeseca vrijedi opcija.

4300 kn. Glavni razlog prodaje je nedostatak vremena tako da mi prodaja niti novac nisu hitni tako da ispod ove cijene ne mislim prodavati.

1 Like

Na manjim razlučivostima reklame prekrivaju sadržaj :frowning: inače sve 5!

pozdrav, jel site prodan? hvala

Postovani, novi sam pa se ne snalazim najbolje na forumu.
Molio bih Vas da mi ostavite svoj mejl ovde ili se javite na [email protected]
Cekam Vas odogovor.

@fantaz jel prodana stranica? Hvala

Stranica nije prodana. Odustajem od prodaje. Neka stoji…