Prodajem stranicu super-mario-igre.net

Pozdrav kolege!
Prodajem stranicu super-mario-igre.net. Stranica je u najboljim danima imala oko 800 uv dnevno i donosila cca 5 eura na dan. Dugo nisam nista radio na njoj ali se jos uvijek dobro drzi u googleu,posjete su oko 200 dnevno. Vjerujem da bi sa dodavanjem novih igrica i promocijom na facebooku povratila staru slavu.
Cijena je 300 eura, domena istice za deset dana.

Znači prodaješ stranicu za prosječni mjesečni prihod X 150 mjeseci, ako sam dobro razumio?

Doduše, + produženje domene.

1 Like

Druze, pa google je neki dan i zvamicno rekao, ne mobile first, nego mobile only :sweat_smile:

Ne bih da te uvrijedim, ali kod nas u Bosni kad pospremaš tavan od starih stvari, šta valja doniraš, šta ne valja baciš :slight_smile:

4 Likeova

Mislim da vam komentari nisu na mestu, ako vam se ne svidja oglas, zaobidjes ga…
Zamisli sad kad bi ja na tvojoj temi za guest post napisao da smo nekoliko puta ispravljali guest post koji sam narucio, pa i da nakon toliko ispravki na kraju sam rekao ma neka ga…

3 Likeova

Prijatelju, nisam nista lose mislio uopce. Samo sam se nasalio malo na racun googla malo na racun sajta za kojeg i san autor kaze da je zapusten. Nisam ekspert da procijenim vrijednost domene. Mozda i vrijedi toliko.

Ovo je vise bio osvrt na novosti iz googla (jednog od par monopolista na netu ). Izvinjavam se autoru zaista.

A ti drug ako nisi zadovoljan pisi slobodno i tamo. Ja sam zi sve rekao sta se desilo u trenutku pisanja postova. Ako zelis vratimo novac odmah! Ili dajemo 2 guest posta gratis (ali napisi molin te tekst).

Nisam zaista imao dojam da si nezadoovljan. Halali

Evo nekih statistika:




Prodajem sajt za manje od dvogodisnje zarade, koja je u zadnjih godinu dana 177 €. Ne znam zašto bi to bilo previše?
Btw. domena je registrirana 20.5.2013. sto znaci da je stara ravno 7 godina. Mogao sam komotno traziti trogodisnju zaradu s obzirom na starost domene.

1 Like

Sad kad sam stavio statistike niko nista? Ajde,kupite :slight_smile:

Ako nema potraznje, znaci da je cijena previsoka.

ili da nije dobro odabrana grupa kojoj se proizvod nudi.

4 Likeova

Ne volim komentirati po tuđim oglasima, ali ovdje moram :slight_smile: (neću minirati prodaju :wink: )

Konačno da je netko na turbo jednostavan način sročio objašnjenje da ako nema ponuda kad se nešto prodaje to ne mora nužno značiti da to nešto ne vrijedi.
Da se nova Tesla, BMW, Mercedes itd. ponudi na prodaju u vrtiću ponude bi bile 3 žvake, jedan plišani medo i sl. To ne znači da taj auto ne vrijedi više :wink:

Ova usporedba s vrtićem je slučajna, ali možda i nije baš na ovom forumu toliko promašena, ali neću ulaziti detaljnije u to :smiley:

1 Like

Ok, mozda stranica i je za djecji vrtic. Ajde neka netko upise u google super mario igre i pogleda na kojem je mjestu stranica.
Drugo, stranicu koja je u zadnjih godinu dana zaradila 180 € vi bi valjda prodavali za 100 €? Mozda bi ju i poklonili? Ne pada mi na pamet tako nesto. Radije cu produziti domenu i potruditi se oko stranice i dovesti ju opet na 700-800 uv na dan i 5-6 eura dnevno.
Respect svima, ali ovdje kad netko nesto prodaje svi seru po njemu i po onom sto se prodaje. Ali kad sami prodaju,a nagledao sam se ovdje kojekakvih nebuloza, onda to vrijedi kao suho zlato.

1 Like

Mislim da si pogrešno shvatio komentar. Nije to išlo stranicu :slight_smile: Nisam uopće komentirao izgled i vrijednost stranice. Naravno da ona ima vrijednost ako dobiva posjetu i radi zaradu. Sorry na upadu u oglas.

Ova zadnja rečenica ti je vrh.

Reci mi koliko ima trenutno zaradu sajt (od 1.-10.05.). ?
I kako si uspio dofurati tih 700 visitorsa da donose 5€ dnevno ?

Trenutno je zarada 30-40 centi, ponekad ode na euro,kako koji dan. Kako sam uspio dofurati? Tako sto kad bi u google.hr upisao super mario ja sam bio na prvoj poziciji. Google adsense, ako nisi vidio gore nacin monetizacije. Zadnja recenica je ziva istina. @Sales_Department ne znam otkad si na ovom forumu, ali rekao bih odnedavno…

nisam starosjedioc, pola godine sam ovdje ali potpisujem onu rečenicu.

ma jasno mi je da je adsense monetizacija nego dosta dobra dnevna zarada za toliko korisnika dnevno.

Pa je,jako dobra. Rekord je bio par dana kada je bilo 1000 ljudi dnevno a zarada je bila 8 € dnevno tih dana.

Domenu sam produzio posto nije moguce prebaciti domenu koja je pred istekom.

Može lock, stranica više nije na prodaju.

2 Likeova