Prodajem Web + FB stranicu: ljepotice.net

Na prodaju je stranica ljepotice.net uz koju dolazi i Facebook stranica (<link) sa 11.889 lajkova (domaća populacija, nisu fejk korisnici)

Uz stranicu dolazi i FB profil i stara stranica koja je bila aktivna prije redizajna (old.ljepotice.net)

Web stranica zarađuje nešto sitno jer nije nista rađeno na njoj dugo, a uz bolji marketing i zalaganje zarada garantirana. Prvi na Googleu za većinu keywordsa. Za sve detalje pitajte tu ili u PM. Aukcija traje 7 dana od objave, 50€ početna cijena. Kupcu će sve biti prebačeno na njegov hosting.

Način plaćanja PayPal, Payoneer, WU, na ruke, itd…

Nudim 50eur. Plaćanje PayPal.

Evo nekoliko portala koji su objavljivali članke sa ljepotice.net:

http://dubrovackidnevnik.rtl.hr/lifestyle/nova-stranica-koja-okuplja-najljepse-zene-koje-dubrovkinje-se-mogu-vidjeti-medu-njima

http://informativa.ba/2016/05/29/andrea-novakovic-ljepotica-splita

http://emedjimurje.rtl.hr/zivotni-stil/foto-medimurka-sara-secan-medu-najljepsim-ljepoticama-regije

Mene zanima ove slike vise su nego sexy kako to ide sa adsense, klix.ba je veliki ali morao je da ukloni adsense sa stranice gdje objavljuje takve slike. Da i ono cesto pitanje je autorska prava na slike?

Sajt je fin i zanimljiv.

Hvala na pohvali :wink:

Stranica postoji od 2013.god i od onda je Adsense gore, nikad nikakvih problema. Što se autorskih prava tiče, cure same šalju slike i odgovore na pitanja preko kontakt forme te naravno samim time pristaju da se njihove slike objavljuju.

:joy: :grinning:

60 eura ponuda

65usa

Molim svih da daju ponude u € jer ćemo se pogubiti ako sad krenemo sa raznim valutama :wink:

Ma broj je veći no valuta je slabija :wink:

Aj onda 63e pa je to tu negdje :wink:

Ponuda zaprimljena :wink:
Ajmooo!! Navali narode, još malo pa nestalo!!! :wink:

:wink: hali Gali

:slight_smile:

65 eura

Do kad traje aukcija :slight_smile:

Hvala na ponudi!

Aukcija traje do 28.02. do 20:00 sati

EDIT:

Zamolio bih vas da u PM ponudite nekakav iznos, posto imam više sličnih ponuda koje otprilike kazu da ce oni kupiti bez obzira koja zadnja cijena bude na aukciji, odnosno da ce je nadmasiti. Tako da od sada dalje samo konkretne iznose. Ukoliko ne zelite javno mozete poslati ponudu u pm, pa cu je ja objaviti anonimno u temi. Hvala na razumijevanju.

Primljena ponuda od 100€ na PM

Hvala

evo neka od statistike, kako nas je više radilo netko je nekada izbrisao analytics account, pošto se već jako dugo nije ništa radilo na stranici, nešto sam izvukao iz adsensa nešto iz searchconsole…jedno je za razdobljeod 28 dana, drugo je za 6-7 mjesec. skužiti ćete po rezultatima…pitajte ako nešto nije jasno. Hvala

Je koje su to fore, nek javno ponudi, mogo je niko ponuditi, pa kad ja stavim 101e ti ces opet e na PM sam dobio 110e.

Odustajem iz principa !!!

Upravo tako, traljavo od samog pocetka.

Slobodno nitko te ne tjera. Ja se držim pošteno i nema potrebe varati, da li će se prodati za 50€ ili 100, potpuno svejedno.

Ako želi ostati anoniman kupac, neka ostane, meni svejedno, vidio sam da su se i tako prije odvijale aukcije. Ako se želi javiti neka se javi slobodno tu, ja stavljam ss bez njegovog nicka.

LP

Meni je svejedno kako će ponude stizati, bitno da se proda